Celia89
Fanka BB :)
Ja to nawet dzień przed nie jadłamWlasnie sie nie oszczędzaj. Jedz normalnie. To ma być realny wynik.
Jedynie co to ok 8-10 h przed nie jedz nic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to nawet dzień przed nie jadłamWlasnie sie nie oszczędzaj. Jedz normalnie. To ma być realny wynik.
Jedynie co to ok 8-10 h przed nie jedz nic.
Ja to nawet dzień przed nie jadłamteraz we wtorek zobaczę wyniki po 3 tygodniach. Myślę że musi być dobrze skoro lekarz się nie odezwał, a on wie, że muszę zjeść cukiernice dziennie xd ... wszak po ciąży pewnie znów będzie leczonko Candidy
))
Moja Laurodzilla skopala babcie w glace. Mówię matce, że legenda głosi, że słychać już bicie serca bez stetoskopu, no ale ja z dziwnych przyczyn nie sprawdzę xd kładzie swój rudy Glac na brzuchu. A tu ichaaa dziki koń łup łup łup prosto w głowę xd
Mój ostatnio też zmienia swoje pory aktywności. Do tej pory w dzień był spokój a wieczorem jak leżałam to zaczynał szaleństwa. A od jakiegoś czasu co chwila skacze, jest aktywny ale co parę dni ma też dzień leniwca - aż się zastanawiam czy jeszcze tam siedziTeż mam wrażenie że synuś ostatnio nie śpi, chociaż 3 dni temu miał dzień leniwca. Już wolę jak odzywa się co chwilę![]()
Z tym siedzeniem to prawda. Mam brzuch jak będę Rolling Stonesow a nadal się zastanawiam jak to możliwe. Jakoś nie dowierzam że jestem w ciąży. Pewnie jak mi pokażą dziecko po porodzie też będę zdziwiona.Mój ostatnio też zmienia swoje pory aktywności. Do tej pory w dzień był spokój a wieczorem jak leżałam to zaczynał szaleństwa. A od jakiegoś czasu co chwila skacze, jest aktywny ale co parę dni ma też dzień leniwca - aż się zastanawiam czy jeszcze tam siedzi![]()
U mnie jak położę rękę na brzuchu to automatyczny stop jest 24+1 jestem, ale ruchy czuje dosyć często, w nocy najwięcejŁóżeczko mam turystyczne - graco. Bo w poprzednim mieszkaniu na inne nie było miejsca.
Ale ostatnio doszliśmy z mężem do wniosku, że to postawimy na dole. A w sypialni takie coś w stylu chicco Next2Me. Bo obok łóżka to graco mi nie wejdzie, a kolejne jest obok okna.... i tak do d... trochę
A z tymi ruchami to ja to w ogóle w ciągu dnia nic nie czuję... 24t1d. Dopiero wieczorem jak się położę to trochę pokopie. Tak żeby położyć rękę na brzuchu i czuć to w ogóle nie ma mowy. Ale ja większość tych kopniaków czuje w kroczu.
A mnie dziś wszystko wkurza. Mam dość siedzenia w domu, leniwych dzieci, pyskujacych nastolatek i tego że cała rodzina spuszcza się na mnie ze swoimi problemami. Mam dość matki z depresja i jej codziennych telefonów zrzucajacych na mnie jej smutek i wieczne zale.
Wiecie co, nie chce mi się być siłaczka.
Przed chwilą wszyscy doprowadzili mnie do płaczu, co rzadko się zdarza.
Przepraszam za to, że w tym miejscu ja wyrzucam emocje. Chyba zacznę ergotetapie, czyli idę prasować.
Także nie płacz ludzie to samoluby i każdemu się wydaję, że ich problem jest najważniejszy, chociażby miało by być to poziomu kanapki z serem zamiast z szynką.