reklama
Celia89
Fanka BB :)
Ja cały dzień dziś sprzątam ... świetnie mi to idzie. Otworzyłam okna puki co... z listy zajęć na dziś - zwierzeta nakarmione, selfie co tygodniowe zrobione, śniadanie zjedzone, suple wzięte.To zmieniamy temat :-)
Poprasowalam, pooglądałam, jest ok.
Mała siadla mi na pęcherzu. Boli! Ajajaj!
Śmieszne to uczucie
Sprzątanie, obiad, pielęgnacia ciała i włosów w lesie XD.......... Dorwałam kompa i 3 godzine jestem nolifem
Kinga91
U mnie króliki z psem od początku żyły superHmn. Muszę cię koleżanko ostrzec. Taki emocjonalny rollercoaster jakim wydajesz się być po wpisach jest bardzo obciążający. Niby łatwiej bo nie dusisz nic w sobie, wybuchasz ale nie trzymasz na dłużej, ale hmnnn, moja praktyka pokazuje że w środku jest wrazliwiec, że hoho.
Pokazałam wasze Króliki dzieciakom. Czy królik dogada się z bardzo łagodnym psem i durnym kotem? Pies go nie zje, ale kot?
Aguara
Masz kota, psa i Króliki?? OMG.U mnie króliki z psem od początku żyły super Zobacz załącznik 1030475 Kot doszedł do nas najpóźniej. Traktował króliki jak powietrze z taką kocią pogardą w oczach, ale nigdy nie było widać agresji z jego strony. Ale w sumie ten mój kot to taka du*a a króliki na początku potrafiły pokazać kotu gdzie jego miejsce, pamiętam jak Pasztet siadał specjalnie w progu żeby kot nie mógł przejść
To ja myślałam że mam Zwierzyniec. Poddaję się ;-)
Kinga91
Jeszcze akwarium 120 litrów no i koń w planachMasz kota, psa i Króliki?? OMG.
To ja myślałam że mam Zwierzyniec. Poddaję się ;-)
Celia89
Z kronik Madki sprzątającej. Sypialnia poszła mi szybko. Kurzyki, pościel...podług narazie nie myję. Niestety moja radość skończyła się na pokoju Laury. Za co mnie Ci ludzie tak nienawidzą i tak zagracają tymi ubrankami a dziś matka mi przyniosła kolejne ... Pozwolę sobie zacytować dziadka z YT "Dlaczego? Dlaczego!? KU..WAAAAAA DLACZEGO!!!" ;p
Celia89
Akwarium też założę, jak znajdę miejsce w tym domu .... Bo zaczynają mi tu robić graciarnie. Nie mąż z trwogą mówi, że nasze dziecko będzie miało tyle ubrań, że będzie musiał zamieszkać z królikami w piwnicy;P Na kunia nie mam warunków. Chociaż na upartego może by go w garaż wstawił .... O właśnie moim bojownikom muszę wymienić wodę.Jeszcze akwarium 120 litrów no i koń w planach
Masz już wszystko dla dziecka? Ja mam wózek 3w1 w piwnicy jeszcze. Przytargam i wyppiore pod koniec listopada. Łóżeczko też tak złożę. Jakoś to do mnie nie dociera że za 3 mce rodze [emoji23]Z kronik Madki sprzątającej. Sypialnia poszła mi szybko. Kurzyki, pościel...podług narazie nie myję. Niestety moja radość skończyła się na pokoju Laury. Za co mnie Ci ludzie tak nienawidzą i tak zagracają tymi ubrankami a dziś matka mi przyniosła kolejne ... Pozwolę sobie zacytować dziadka z YT "Dlaczego? Dlaczego!? KU..WAAAAAA DLACZEGO!!!" ;p
Zobacz załącznik 1030480
My mamy akwarium morskie z nemo i dory.
Ja też dziś sprzątam już mam w zasadzie posprzatane i placek w piekarniku. Chciałam okna myć ale pada, może w tygodniu pomyje.
My mamy zwykle akwarium kleora i jaszczura, pokarz NemkiMasz już wszystko dla dziecka? Ja mam wózek 3w1 w piwnicy jeszcze. Przytargam i wyppiore pod koniec listopada. Łóżeczko też tak złożę. Jakoś to do mnie nie dociera że za 3 mce rodze [emoji23]
Ja też dziś sprzątam już mam w zasadzie posprzatane i placek w piekarniku. Chciałam okna myć ale pada, może w tygodniu pomyje.
reklama
Celia89
Masz już wszystko dla dziecka? Ja mam wózek 3w1 w piwnicy jeszcze. Przytargam i wyppiore pod koniec listopada. Łóżeczko też tak złożę. Jakoś to do mnie nie dociera że za 3 mce rodze [emoji23]
Brakuje mi chemii, kosmetyki i laktaora, pampersów, butelek a i dla mnie staniki do karmienia, piżama do karmienia i ew gacie jednorazowe na szpital. Na ubrania nie mogę już patrzeć. Mnożą się jak grzyby. W tym tygodniu jeszcze tych toreb tam nie bylo. Nie mam miejsca już w komodzie... A robiłam porządki i zotawiłam rozmiary 56-68 reszta w 4 kartonach poszła na strych. No jaja se robią co ja czworaczki będę miała czy jak...
a to historia obrazkowa z cyklu, czego oczy nie widzę tego sercu nie żal czas na salon...