Tak to czego bardzo w graco mi brakowało to suwaka, żeby mogło starsze dziecko swobodnie wychodzić.Takie miałam, tylko w innym kolorze. Przewijak, moskitiera, boczne kieszenie, podwieszane u góry = kołyska. Cena 270zł. Dokupić muszę materacyk. Na firmie się nie zawiodłam, dlatego powtarzam zakup. Dokupię jeszcze uchwyty (8 sztuk 50zł).
reklama
My mieliśmy baranka ale z takim dłuższym włosiem. No super był. Jak się go zawołało to przychodził. Szybko nauczył załatwiać się w klatce i chodził po całym mieszkaniu. Aż przyszło lato biegał po podwórku, znalazł dziurę i pies sąsiada go porzarl. Miałam kupić następnego, ale ze kolejna ciąża to krolika odpuściłam.Ooo baranek ) te to są fajne duże ale spokojne. Kojarzą mi się z klapouchym z puchatka. Dla dzieci jak znalazł bo karzelki to diably )
Hej dziewczynki
My w nocy dojechaliśmy do domku. Jakos te 4 h szybko zleciało. Synek całą drogę mi dokazywał hehe [emoji3059][emoji4][emoji173]
Turystyczne podoba mi sie Kinderkrafta- idealne na wypady chociażby na ryby lub do postawienia w ogrodzie.
My w nocy dojechaliśmy do domku. Jakos te 4 h szybko zleciało. Synek całą drogę mi dokazywał hehe [emoji3059][emoji4][emoji173]
Ja postawilam na Klupś Marsell z szufladą i do tego przewijak do kompletu. Solidnie wygląda. I te przeurocze sówki [emoji7] Generalnie najważniejszy jest materac. Tutaj nie radzę oszczędzać. Jeden z droższych elementow wyprawki tuż za wozkiem.Dziewczyny szukam łóżeczka, proszę polecicie mi coś?
moze być z szuflada jak i bez [emoji173]️
Turystyczne podoba mi sie Kinderkrafta- idealne na wypady chociażby na ryby lub do postawienia w ogrodzie.
Tez o takim myslalam. Super sprawa. Meblowanie oraz zakupy z glowy na jakis czas. Tyle ze u nas i tak.sie przeprowadzka szykuje (mam nadzieję że za 3-4 lata ) wiec i tak wszystko nowe będziemy kupować.
Swoja drogą troche mnie to przeraża. Praca papierowa i nadzor nad inwestycjami na żywo budowach, do tego malusie dziecko na plecach i jednocześnie budowa wymarzonego domku z ktorym ruszamy na wiosnę. Gdzie cały projekt i nadzor budowlany, oraz ustawienie pracownikow tez na mojej głowie [emoji85][emoji85][emoji85]
Swoja drogą troche mnie to przeraża. Praca papierowa i nadzor nad inwestycjami na żywo budowach, do tego malusie dziecko na plecach i jednocześnie budowa wymarzonego domku z ktorym ruszamy na wiosnę. Gdzie cały projekt i nadzor budowlany, oraz ustawienie pracownikow tez na mojej głowie [emoji85][emoji85][emoji85]
Ja mam takie. Niedawno złożyliśmy. To łóżeczko jest większe niż normalne, bo wchodzi materac 140x70cm, ale jak dziecko jest większe to ściąga się szczebelki, obniża ścianki szczytowe, przykręca się takie deski i jest z niego normalne łóżko dla dziecka do 7-8 roku życia Zobacz załącznik 1030291
chianti_riserva
Fanka BB :)
Ja wczoraj miałam wizytę 26 tydzień synek waży 990g, zmierzył mi szyjkę i ma 4 cm i powiedział żebym już się oszczędzała bz ćwiczeniami i spacerami a ja ostatnio codziennie 2 h latam po lesie przecież sezon grzybowy jest tylko wydaje mi się że 4 cm to w normie...
4 cm.to norma. A oszczędzać sie to oczywiste. Zaraz mamy przecież 7 miesiąc i... coraz bliżej.. Super wiadomość [emoji7][emoji7][emoji7] ale pieknie synek rosnie. Ładne klocuszki nam sie szykują [emoji2][emoji2][emoji2]
Ja wczoraj miałam wizytę 26 tydzień synek waży 990g, zmierzył mi szyjkę i ma 4 cm i powiedział żebym już się oszczędzała bz ćwiczeniami i spacerami a ja ostatnio codziennie 2 h latam po lesie przecież sezon grzybowy jest tylko wydaje mi się że 4 cm to w normie...
Kinga91
Oj tak, karzełki mają swój charakterek nasz Kabanos to taki szatanek małyOoo baranek ) te to są fajne duże ale spokojne. Kojarzą mi się z klapouchym z puchatka. Dla dzieci jak znalazł bo karzelki to diably )
Celia89
Ouuu współczuję, mi też chmara psów sąsiada zjadła pierworodnego miniaturke Rexa. No był chłopczyk bystry ale ciekawski. Obecnie moje podróże to wiezienie nie do ucieczki sporo wydalam żeby moje gnoje mogły sobie latać gdzie chcą. Mają dwa kojcie i dwie strefy luźneMy mieliśmy baranka ale z takim dłuższym włosiem. No super był. Jak się go zawołało to przychodził. Szybko nauczył załatwiać się w klatce i chodził po całym mieszkaniu. Aż przyszło lato biegał po podwórku, znalazł dziurę i pies sąsiada go porzarl. Miałam kupić następnego, ale ze kolejna ciąża to krolika odpuściłam.
Aguara
4 cm.to norma. A oszczędzać sie to oczywiste. Zaraz mamy przecież 7 miesiąc i... coraz bliżej.. Super wiadomość [emoji7][emoji7][emoji7] ale pieknie synek rosnie. Ładne klocuszki nam sie szykują [emoji2][emoji2][emoji2]
Moja miała niespełna 4 cm, miękka, ale zamknięta więc po prostu trzeba na siebie uważać. Nie dźwigać, nie uprawiać sportów ekstremalnych łącznie z po sprzątaniem całej chałupy w 2 godziny. Ciekawe czy mój pikuś urósł bo dwa tygodnie temu miała tylko 520 gram. Na 25 tydzień troszkę mało. Cały czas z tyłu głowy mam koleżankę która urodziła w 24 tyg. Mała ma juz 52 cm i jest ogromna w porównaniu do wagi pierwotnej 800 g.
Jakąś przewrazliwiona jestem normalnie.
reklama
Aguara
Oj tak, karzełki mają swój charakterek nasz Kabanos to taki szatanek mały Zobacz załącznik 1030345 a w moim baranku byłam zakochana, przychodził na zawołanie, chodził z nami na spacery jak drugi psiak, zjeździł parę razy Polskę w ramach wakacji - mieszkamy nad morzem, jesteśmy z bieszczad kochany król <3 Zobacz załącznik 1030346Zobacz załącznik 1030347Zobacz załącznik 1030348 sorki za króliczy spam ale nie mogłam się oprzeć
Nie wiedziałam, że królik może mieć takie mądre spojrzenie.