reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

24 tydzień. Ale już stara jestem :o
A mój mi mówi, że najpiękniejsza :-p

Załączniki

• IMG_20191003_175624.jpg
    IMG_20191003_175624.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 123
reklama
Stara ale jara [emoji23][emoji23][emoji23] moj tak o mnie mówi hehehe
Nie jest jeszcze z nami tak zle. Nie jednokrotnie młodsze gorzej wyglądają i maja więcej zmarszczek [emoji13][emoji3][emoji12]
A wyglądasz.superrrr [emoji7] brzusio rośnie. Na figurkę prawie wcale nie wplynela u Ciebie ciaza.

Już się nie.moge doczekać jak wstawicie zdjęcia Waszych noworodków w tych kombinezonach 68 :D jedna dziewczyna na naszej grupie kwietniowek 2018 dała się namówić i kupiła 68 na wyjscie ze szpitala, mały wyglądał komicznie :D no ale na długo Wam wystarczy :) mój synek jest z maja i całą zimę w kombinezonie 68 przechodził :p czyli miał 8-10 miesięcy ;p no ale to była taka rozmiarowka, inne ubranka 74 już nosił.
Ale to zależy od wielkości dzidzi :) my kupowałysmy kolezance ubranka 58-62 i wszystkie jak jeden maz byly za male. Ona tez takie kupowala i jak lezala na porodowce to biegalysmy po sklepach jej kupic wszystko haha. A do największych nie należy :)

Nie stara tylko w złym świetle stoisz. Ja jak stoje w rozproszonym to moja komórka widzi, że mam 19-21, jak stanęłam właśnie w takim to apka dodała mi dyche :D Jest za mocne i za kontrastowe, co działa na niekorzyć. Postawiłabyś tam 16stke i byłby to samo;P Po za tym już nie przesadzaj, nie jest źle, żebyś mnie dzisiaj widziała po nie przespanej nocy bo wkurw, że ZUS.

Stara ale jara [emoji23][emoji23][emoji23] moj tak o mnie mówi hehehe
Nie jest jeszcze z nami tak zle. Nie jednokrotnie młodsze gorzej wyglądają i maja więcej zmarszczek [emoji13][emoji3][emoji12]
A wyglądasz.superrrr [emoji7] brzusio rośnie. Na figurkę prawie wcale nie wplynela u Ciebie ciaza.
Podobno mamy tyle lat na ile się czujemy :-p
Piękna piłeczka, super że figura się nie zmienia.
Dziękuję za pocieszenie, jesteście kochane. Ale czuję się na 30 lat, to fakt.
Faktycznie ja stanęłam w miejscu i rośnie mi tylko brzuszek. Nie żrę jak przy córce, teraz to jem :p nie mam pryszcz więc syn na mur beton :D

reklama
Do góry