reklama
Jestem po wizycie, młody przybrał prawie 200 g przez ostatnie 2 tyg i waży ok. 940 gram. Ja przytyłam 1 kg, już mam 3 kg na plusie, w pierwszej ciąży przytyłam 4,5kg to teraz na pewno będzie więcej Obrócił się z powrotem główką w dół, oby już tak został Brzuch tak nagle urósł przez ostatni tydzień, az mąż się zdziwił Dałam mężowi czas do końca miesiąca na wymyślenie imienia, jak nic nie znajdzie będzie Tadeusz bo mi się podoba
U
użytkowniczka Co
Gość
Jestem po wizycie, młody przybrał prawie 200 g przez ostatnie 2 tyg i waży ok. 940 gram. Ja przytyłam 1 kg, już mam 3 kg na plusie, w pierwszej ciąży przytyłam 4,5kg to teraz na pewno będzie więcej Obrócił się z powrotem główką w dół, oby już tak został Brzuch tak nagle urósł przez ostatni tydzień, az mąż się zdziwił Dałam mężowi czas do końca miesiąca na wymyślenie imienia, jak nic nie znajdzie będzie Tadeusz bo mi się podoba
Wow! U mnie waga początkowa 52,5, potem spadło do 49,9, a teraz prawie 59kg. Boję się, że do końca ciąży będę wyglądać jak wieloryb, bo ciągle jestem głodna[emoji28]
U nas będzie Aleksander. Wybraliśmy już jak byłam w pierwszej klasie liceum, więc już kilka lat temu[emoji23] Za to jak będziemy mieć kiedyś drugiego syna to chyba się nie dogadamy co do imienia.
Malinkaa123
Fanka BB :)
Zgłodniałam
Balbinka30
i u nas będzie OlekWow! U mnie waga początkowa 52,5, potem spadło do 49,9, a teraz prawie 59kg. Boję się, że do końca ciąży będę wyglądać jak wieloryb, bo ciągle jestem głodna[emoji28]
U nas będzie Aleksander. Wybraliśmy już jak byłam w pierwszej klasie liceum, więc już kilka lat temu[emoji23] Za to jak będziemy mieć kiedyś drugiego syna to chyba się nie dogadamy co do imienia.
Celia89
A bym zjadła xd a już 6,4 kg plus.Zgłodniałam Zobacz załącznik 1029748
Malinkaa123
Chodź, podzielę sięA bym zjadła xd a już 6,4 kg plus.
Ja przytylam 7,5/8 kg . No ale Ty to masz duży brzuszek, ja mam o wiele mniejszy. Także pewnie mi się wszędzie te kg rozkładają haha
Celia89
Ja imię Laura wymyśliłam dla lalki którą dostałam od prababki w wieku 9 lat, a Wojciech miał być po dziadku i chodzi mi po głowie od 3 lat. W simsach od lat zawsze mam 3 dzieci Klara Wojciech i Laura xdxd obecnie mój obcy chyba staje w brzuchu bo mi z jednej strony wychodzi duży guz a z lewej mały xd
reklama
Ja w pierwszej ciąży ważyłam 54kg przytyłam do 64kg. Potem 10 kg po porodzie zrzucilam i jak siedziałam w chacie to zarlam i przytyłam do 64. Druga ciąża start z 65kg teraz mam 70kg. Też się boję że dużo przytyje. U nas będzie Amelia, syna mamy Oliwiera 7lat