reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Aktualne promocje

Załączniki

• Screenshot_2019-10-03-17-52-11.png
    Screenshot_2019-10-03-17-52-11.png
    82,9 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Jestem po wizycie, młody przybrał prawie 200 g przez ostatnie 2 tyg i waży ok. 940 gram. Ja przytyłam 1 kg, już mam 3 kg na plusie, w pierwszej ciąży przytyłam 4,5kg to teraz na pewno będzie więcej :D Obrócił się z powrotem główką w dół, oby już tak został ;) Brzuch tak nagle urósł przez ostatni tydzień, az mąż się zdziwił :D Dałam mężowi czas do końca miesiąca na wymyślenie imienia, jak nic nie znajdzie będzie Tadeusz bo mi się podoba :p

Jestem po wizycie, młody przybrał prawie 200 g przez ostatnie 2 tyg i waży ok. 940 gram. Ja przytyłam 1 kg, już mam 3 kg na plusie, w pierwszej ciąży przytyłam 4,5kg to teraz na pewno będzie więcej :D Obrócił się z powrotem główką w dół, oby już tak został ;) Brzuch tak nagle urósł przez ostatni tydzień, az mąż się zdziwił :D Dałam mężowi czas do końca miesiąca na wymyślenie imienia, jak nic nie znajdzie będzie Tadeusz bo mi się podoba :p

Wow! U mnie waga początkowa 52,5, potem spadło do 49,9, a teraz prawie 59kg. Boję się, że do końca ciąży będę wyglądać jak wieloryb, bo ciągle jestem głodna[emoji28]

U nas będzie Aleksander. Wybraliśmy już jak byłam w pierwszej klasie liceum, więc już kilka lat temu[emoji23] Za to jak będziemy mieć kiedyś drugiego syna to chyba się nie dogadamy co do imienia.

Wow! U mnie waga początkowa 52,5, potem spadło do 49,9, a teraz prawie 59kg. Boję się, że do końca ciąży będę wyglądać jak wieloryb, bo ciągle jestem głodna[emoji28]

U nas będzie Aleksander. Wybraliśmy już jak byłam w pierwszej klasie liceum, więc już kilka lat temu[emoji23] Za to jak będziemy mieć kiedyś drugiego syna to chyba się nie dogadamy co do imienia.
i u nas będzie Olek :D

reklama
Do góry