wesola_mamusia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
24 tydzień. Ale już stara jestem
A mój mi mówi, że najpiękniejsza
Ale to zależy od wielkości dzidzi my kupowałysmy kolezance ubranka 58-62 i wszystkie jak jeden maz byly za male. Ona tez takie kupowala i jak lezala na porodowce to biegalysmy po sklepach jej kupic wszystko haha. A do największych nie należyJuż się nie.moge doczekać jak wstawicie zdjęcia Waszych noworodków w tych kombinezonach 68 jedna dziewczyna na naszej grupie kwietniowek 2018 dała się namówić i kupiła 68 na wyjscie ze szpitala, mały wyglądał komicznie no ale na długo Wam wystarczy mój synek jest z maja i całą zimę w kombinezonie 68 przechodził czyli miał 8-10 miesięcy ;p no ale to była taka rozmiarowka, inne ubranka 74 już nosił.
Nie stara tylko w złym świetle stoisz. Ja jak stoje w rozproszonym to moja komórka widzi, że mam 19-21, jak stanęłam właśnie w takim to apka dodała mi dyche Jest za mocne i za kontrastowe, co działa na niekorzyć. Postawiłabyś tam 16stke i byłby to samo;P Po za tym już nie przesadzaj, nie jest źle, żebyś mnie dzisiaj widziała po nie przespanej nocy bo wkurw, że ZUS.24 tydzień. Ale już stara jestem
24 tydzień. Ale już stara jestem
Stara ale jara [emoji23][emoji23][emoji23] moj tak o mnie mówi hehehe
Nie jest jeszcze z nami tak zle. Nie jednokrotnie młodsze gorzej wyglądają i maja więcej zmarszczek [emoji13][emoji3][emoji12]
A wyglądasz.superrrr [emoji7] brzusio rośnie. Na figurkę prawie wcale nie wplynela u Ciebie ciaza.
Dziękuję za pocieszenie, jesteście kochane. Ale czuję się na 30 lat, to fakt.Podobno mamy tyle lat na ile się czujemy
Piękna piłeczka, super że figura się nie zmienia.