Zybulowa
Fanka BB :)
A to jakieś stacjonarne sklepy czy allegro??Potwierdzam Pinokio super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to jakieś stacjonarne sklepy czy allegro??Potwierdzam Pinokio super
Dobra godzina, za godzinkę Gesllerowa. Ciekawe kiedy będzie rewolucja w Płocku pokazana w TVN. Żarełko dobre jest z tej jej karty, ale wystrój kiczowaty Ta fototapeta jest tak krzywo połozona pod sufitem i tak grubo na siebie nachodzi na łączeniach... No ale w motylkiO szit. Ja się czuję w tej chwili na 62. Leżę już w łóżku w pidzamie model kolana pachy łączcie się, z kapturem. Bolą mnie plecy.
Piszę o szit bo zobaczylam która godzina. Yyy.
A ja nic nie obejrzę bo m lekkoatletyke ogląda [emoji24]Dobra godzina, za godzinkę Gesllerowa. Ciekawe kiedy będzie rewolucja w Płocku pokazana w TVN. Żarełko dobre jest z tej jej karty, ale wystrój kiczowaty Ta fototapeta jest tak krzywo połozona pod sufitem [emoji14] i tak grubo na siebie nachodzi na łączeniach... No ale w motylki
Mój teraz snookera, ale wie, że ze mną nie ma dyskusji bo to jakby gadać i z magazynem pełnym petard. Wystarczy iskraA ja nic nie obejrzę bo m lekkoatletyke ogląda [emoji24]
Ślicznie wyglądasz :-) brzusio jak pileczka, zazdroszczę takiej figury24 tydzień. Ale już stara jestem
A mój mi mówi, że najpiękniejsza
Ja mam podobnie....niestety 20 lat więcej niż mam :-( zadyszka przy każdym ruchu, coś zjem to mega zgaga mnie mnie męczy, i kurde nie mam tyle cierpliwości do moich maluszków :-( jeszcze się bieganina zrobiła, bo dzieci na 8 do przedszkola odwieść, potem o 12 ich zabieram, poniedziałek rytmika,wtorek, czwartek basen, środa logopeda,piątek balet .....kurde nie przewidzialam, że będzie mi tak ciężko to ogarniać :-( . Tak sobie dziś myślę, że faktycznie stara jestem na rodzenie... jeszcze mi koleżanka dziś powiedziała, że wiek 35plus to ciąża geriatryczna ....szlak!!O szit. Ja się czuję w tej chwili na 62. Leżę już w łóżku w pidzamie model kolana pachy łączcie się, z kapturem. Bolą mnie plecy.
Piszę o szit bo zobaczylam która godzina. Yyy.
Jak ciąża geriatryczna, Krupa ma 40 i jest w ciąży z pierwszym dopiero, takie czasy. Kiedyś dziewczynki zaślubiano po 1 krwawieniu bo już wtedy była kobietą i od razu bach dziedzica się robiło. Teraz kobieta nie siedzi w domu, nie haftuje, nie ceruje i nie pilnuje beztrosko stadka dzieci tylko tyra i nie ma czasu na nic.Ślicznie wyglądasz :-) brzusio jak pileczka, zazdroszczę takiej figury
Ja mam podobnie....niestety 20 lat więcej niż mam :-( zadyszka przy każdym ruchu, coś zjem to mega zgaga mnie mnie męczy, i kurde nie mam tyle cierpliwości do moich maluszków :-( jeszcze się bieganina zrobiła, bo dzieci na 8 do przedszkola odwieść, potem o 12 ich zabieram, poniedziałek rytmika,wtorek, czwartek basen, środa logopeda,piątek balet .....kurde nie przewidzialam, że będzie mi tak ciężko to ogarniać :-( . Tak sobie dziś myślę, że faktycznie stara jestem na rodzenie... jeszcze mi koleżanka dziś powiedziała, że wiek 35plus to ciąża geriatryczna ....szlak!!
Ślicznie wyglądasz :-) brzusio jak pileczka, zazdroszczę takiej figury
Ja mam podobnie....niestety 20 lat więcej niż mam :-( zadyszka przy każdym ruchu, coś zjem to mega zgaga mnie mnie męczy, i kurde nie mam tyle cierpliwości do moich maluszków :-( jeszcze się bieganina zrobiła, bo dzieci na 8 do przedszkola odwieść, potem o 12 ich zabieram, poniedziałek rytmika,wtorek, czwartek basen, środa logopeda,piątek balet .....kurde nie przewidzialam, że będzie mi tak ciężko to ogarniać :-( . Tak sobie dziś myślę, że faktycznie stara jestem na rodzenie... jeszcze mi koleżanka dziś powiedziała, że wiek 35plus to ciąża geriatryczna ....szlak!!
Marka ubrań. Looknij na stronę Szykowna mama. WartoA to jakieś stacjonarne sklepy czy allegro??
Dokladnie... O gotowaniu, sprzątaniu, prasowaniu nawet nie wspomnę.... W 2 dania to ja się już nie bawię.. gotuje na 2 dni :-) mąż i dzieci na taki układ idą, wyjścia nie mają ;-)No ooo. Ja dzisiaj jedna odwiozlam na 8, druga na 10. Śniadanie zrób, posprzątać. Potem godzina spokoju. Obiad - wszyscy myślą że jak jestem w domu to no problem. No to ogórkowa i kopytka z serem na slodko. I obiad na jutro w postaci pulpetów w sosie. NIE zdążyłam posprzątać po gotowaniu a już po jedna na 15 i po druga na 16.00. Obiad, pranie, sprzątanie i siuuu na dodatkowe zajęcia.
Zmęczonam. Celia daj trochę powera. Albo powiedz skąd masz sily