reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

No ooo. Ja dzisiaj jedna odwiozlam na 8, druga na 10. Śniadanie zrób, posprzątać. Potem godzina spokoju. Obiad - wszyscy myślą że jak jestem w domu to no problem. No to ogórkowa i kopytka z serem na slodko. I obiad na jutro w postaci pulpetów w sosie. NIE zdążyłam posprzątać po gotowaniu a już po jedna na 15 i po druga na 16.00. Obiad, pranie, sprzątanie i siuuu na dodatkowe zajęcia.
Zmęczonam. Celia daj trochę powera. Albo powiedz skąd masz sily
Nie wiem przed ciążą to nikotynę ćpałam, a ta przyśpiesza akcje serca :p

reklama
Ja wczoraj wlasnie zamówiłam z coccodrillo kombinezon na 62.
A dzis zaszalalam w rossmanie. Nie moglam sie oprzeć. Pampersy na pierwszy tydzień przetrwania mam. I na wszelki wypadek mleko gdyby cos nie tak.bylo.z.cycem. Super sprawa ze juz gotowe do podgrzania, albo odmierzone w saszetkach porcje na flache hehehe Kiedys tego nie było [emoji13]Zobacz załącznik 1029795
A z jaką datą ważności jest mleko gotowe do spożycia? Bo to jest chyba ostatnia rzecz, której mi do torby do szpitala brakuje. Ale stwierdziłam, że kupię na samym końcu właśnie ze względu na datę.
W szpitalu niby się dostaje takie i ile się chce. Ale mi się nie chce latać prosić położne.

Sport jest nie zdrowy :p można sobie coś złamać. Od biegania np: siadają stawy. Trzeba się oszczędzać.
Taaaa, a wyjść zapalić dotlenić się zawsze trzeba :D Wiecie ja ogólnie przez te wszystkie ciaze i karmienie odwyklam od picia alkoholu na prawdę bardzo rzadko i bardzo niewielkie ilości. Po prostu mi się nie chce. Rano trzeba wstać do dzieci a ja później do 18:00 umieram. Ale teraz w ciąży... to mi język do tylka ucieka jak ktoś przy mnie pije. Wódka to mi czekoladą pachnie. Piwo tak samo. I pytanie... co ja za dziecko mam w tym brzuchu?! Skoro mi się chce tzn ze organizm potrzebuje ;D

Taaaa, a wyjść zapalić dotlenić się zawsze trzeba :D Wiecie ja ogólnie przez te wszystkie ciaze i karmienie odwyklam od picia alkoholu na prawdę bardzo rzadko i bardzo niewielkie ilości. Po prostu mi się nie chce. Rano trzeba wstać do dzieci a ja później do 18:00 umieram. Ale teraz w ciąży... to mi język do tylka ucieka jak ktoś przy mnie pije. Wódka to mi czekoladą pachnie. Piwo tak samo. I pytanie... co ja za dziecko mam w tym brzuchu?! Skoro mi się chce tzn ze organizm potrzebuje ;D
A mi sie dzis tak chce piwa. Jakbym mogla to bym z puszka zjadla.

A z jaką datą ważności jest mleko gotowe do spożycia? Bo to jest chyba ostatnia rzecz, której mi do torby do szpitala brakuje. Ale stwierdziłam, że kupię na samym końcu właśnie ze względu na datę.
W szpitalu niby się dostaje takie i ile się chce. Ale mi się nie chce latać prosić położne.
Wy już spakowane jesteście??? Rany ,ja to najwcześniej na listopad planowałam.... :-D

reklama
Albo moja z żulo genami po mamusi i tatusiu się wytoczy xd
sadyzm

Załączniki

• IMG_20191003_214914.jpg
    IMG_20191003_214914.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 105
Do góry