No i super też jestem za tym. Poza tym używane można dostać nowe też i niezniszczalne w super cenach. Ja piore w wizir w kapsułkach 3w1 i z synem też żadnego uczulenia nie miał. Teraz też pralam. I piore wszystko razem nasze z ciuszkami.Wow, już się bałam że tylko ja na używkach wszystko używane, łącznie z ubrankami- z taniej odzieży prałam dwa razy, raz w normalnym proszku z odkażaczem , suszyłam na słońcu i znów do pralki ale już w płynie do prania dla maluszków, znów na słońce i do szafy [emoji14] Ponad połowy ubranek nie założył, bo były za duże, za duże i nagle za małe szkoda pieniędzy jak dla mnie. Wózek kupiliśmy 3 w 1 za 150 zł używany. Z gondoli skorzystaliśmy może trzy razy, wolał być w chuście i mi tak było wygodniej (schody, małe osiedlowe sklepy, bazarek) Łóżeczko też używane za 50 zł, też w nim nie spał tylko z nami, teraz nawet nie planuje wyciągać z piwnicy, od razu będzie spał z nami. Dostał kilka ubranek nowych, ja kupowałam jedynie buty. Spacerówkę dostał na roczek i dobrze bo teraz używam, a ta z wózka 3w1 nie była tak wygodna, nigdy z niej nie skorzystał.
reklama
Ja też z zusem przeszłam swoje i w pierwszej ciąży bo mnie forma zwolniła po 4 latach jak się dowiedzieli że w ciąży jestem to powiedzieli ze zusu za mnie płacić nie będą i zrobili fikcyjna likwidację firmy. Oczywiście poszliśmy do sądu i musieli mnie przywrócić. Ale trwało to z 4 miesiące przez ten okres płacił mi zus. Matko jak ja mam ich dosyć. Co miesiąc jeździłam z l4 i po papier o ubezpieczeniu. A teraz cyrk z księgową która nie wysyła z3 i za każdym l4 muszę dzwonić do niej potem do zusu czy jest z3 [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]Ja już staram się z dystansem podejść. U mnie raz że pracodawca robil szwindle dwa zus mi wysłał całe nie wiem z 800 zyta za pół sierpnia xd i od razu pismo bo przecież ja kradne. No xd przy tym ucinaniu VAT to mi się w uj opłaca ten zasiłek 1400 i stes z tą pracą. Już by mi się bardziej opłaciło robienie na czarnucha gdzieś tyle ile się da xd i potem kosiniakowe plus 500 + ale że ja wiecznie walczę o prawomocnośc to teraz mam swoją uczciwość. Gdzie były ZUS i urzędy skarbowe i inne jak w poprzednich firmach na umowie miałam pół etatu a tyralam 220 godzin miesięcznie
Balbinka30
Fanka BB :)
Dziewczyny a macie jakąś opinię na temat wózków Adbor Nemo 3w1? Bo jest fajna okazja w mojej okolicy na olx, a opinii w internecie praktycznie brak
Fajne są zastanawiałam się nad nimi. Zawsze możesz pojechać zobaczyć. Przejechać się nim.Dziewczyny a macie jakąś opinię na temat wózków Adbor Nemo 3w1? Bo jest fajna okazja w mojej okolicy na olx, a opinii w internecie praktycznie brak
Syn po urodzeniu startował z rozm. 62 myślę że 62 wystarczy potem będzie się już robić cieplej wiec na 68 jakiś cienszy bym wziela.Potrzebuję porady - kupuje kombinezon na cocodrillo - jak myślicie 62 czy 68?
Mam spory taras i ogródek, będziemy się werandować więc kombinezon na luty - marzec. 68 wydaje mi się za duże, 62 za małe brrrr. Ratunku
Znalazłam coś takiego Link do: Wózek Adbor Nemo 88A Głęboko Spacerowy + Fotelik - Ceny i opinie - Ceneo.plDziewczyny a macie jakąś opinię na temat wózków Adbor Nemo 3w1? Bo jest fajna okazja w mojej okolicy na olx, a opinii w internecie praktycznie brak
Pokaz link z olx
reklama