Czekam na zdjecia pokoików ja nadal nie mam pomysłu jak to u nas rozwiązać..zanim synuś się urodził też urządziliśmy mu pokoik i tak trochę na odwrót, bo nie on u nas, a my u niego do tej pory śpimy . Tak mi wygodniej, bo on nadal się w nocunocy budzi i niestety ostatnio znów mam problem aby go w srodku nocy odłożyć do łóżeczka, więc często drugą część nocy śpi z nami...i teraz nie wiem, myślę w koncu wynieść nad do sypialni naszej i chyba lozeczko dla Saruni do nas, a synuś sam w swoim pokoju, ale nie wiem jak to wyjdzie...bo chodzić między pokojami w nocy mi sie nie uśmiecha , a z drugiej strony wszyscy w jednym pokoju to tez nie najlepszy pomysł , bo dzieci mogą siebie nawzajem budzić ..
reklama
Zybulowa
Fanka BB :)
Raczej tusza nie ma wplywu..... ka jestem gruba i kopy młodego czuje bardzo mocno już od 20tygodnia :-) 2 dni temu miałam pilota na brzuchu, młody kopnął o pilot spadł... super uczucie:-)Moja koleżanka chuda jak szkapa 1 dziecko poczula tez w 7 miesiącu, wiec nie wiem czy waga ma na to jakis wpływ? Ja mam niestety te obrzeki i inaczej do tego podchodzą ale pewnosci nie ma czy to przez to czy taka uroda moja i Terminatora
Kiedyś Pani w przedszkolu powiedziała mi żebym sprawę osobnego pokoju rozwiązała przed porodem, żeby później starszy nie miał problemu z tym ze nie może spac z rodzicami przez młodszego brata. Nie wiem ile w tym prawdy, ale może rzeczywiście zapobiega jakiemuś buntowi później.Czekam na zdjecia pokoików ja nadal nie mam pomysłu jak to u nas rozwiązać..zanim synuś się urodził też urządziliśmy mu pokoik i tak trochę na odwrót, bo nie on u nas, a my u niego do tej pory śpimy . Tak mi wygodniej, bo on nadal się w nocunocy budzi i niestety ostatnio znów mam problem aby go w srodku nocy odłożyć do łóżeczka, więc często drugą część nocy śpi z nami...i teraz nie wiem, myślę w koncu wynieść nad do sypialni naszej i chyba lozeczko dla Saruni do nas, a synuś sam w swoim pokoju, ale nie wiem jak to wyjdzie...bo chodzić między pokojami w nocy mi sie nie uśmiecha , a z drugiej strony wszyscy w jednym pokoju to tez nie najlepszy pomysł , bo dzieci mogą siebie nawzajem budzić ..
My juz pokoik prawie skończyliśmy. Zostały w sumie pierdoly jak lampke wstawic ( w poszukiwania zaangażowana jest @zuza9292 :*) i jeszcze nakleić literki na ścianę.
Bliżej listopada wszystko zostanie poprane i poprasowane. Najpierw ekipa sprzątająca musi wlecieć. Kilka razy w tym roku byliśmy w domku i sie troche zakurzyło. A ja ani siły ani czasu na to nie mam
A teraz pizza w nocy. Heheh mala przejażdżka
Bliżej listopada wszystko zostanie poprane i poprasowane. Najpierw ekipa sprzątająca musi wlecieć. Kilka razy w tym roku byliśmy w domku i sie troche zakurzyło. A ja ani siły ani czasu na to nie mam
Celia89
No ładnie pizzurke się w nocy szamie . Ja wczoraj w sumie polasilam się na kiełbasę z ogniska. Zjedliśmy z niemezem po jedynej i coś nas dziś pędzi. Eh ehMy juz pokoik prawie skończyliśmy. Zostały w sumie pierdoly jak lampke wstawic ( w poszukiwania zaangażowana jest @zuza9292 :*) i jeszcze nakleić literki na ścianę.
zuza9292
To u mnie w 23+2 moja miała 708g [emoji85] ciekawe ile będzie miała za tydzień w poniedziałek [emoji12]
Moj mnie straszy ze duza dzidzia bedzie bo u niego w rodzinie wszyscy rodzili sie z masą [emoji23]
No i w końcu to synek. 25 tydzien a ma juz 746g.
Ja w 39tyg urodziłam córe 3450. I nie miałam takiego brzucha pomimo ze tyje jak samo.
Lekarze też obstawiają ze ok 4kg lekko bedzie miał [emoji85]
aneczka1508
Dziewczyny jak tam Wasza waga się trzyma ? My rośniemy w siłę, końcówka 26 tygodnia w ciąży i już na plusie 9kg mam nadzieje, że będzie to łatwo zrzucić po rozwiązaniu...
zuza9292
Ja się jutro zważę po 10 dniach na wakacjach [emoji85]
Dziewczyny jak tam Wasza waga się trzyma ? My rośniemy w siłę, końcówka 26 tygodnia w ciąży i już na plusie 9kg mam nadzieje, że będzie to łatwo zrzucić po rozwiązaniu...
Celia89
Ja waze się we wtorki xd ostatnio było 5,5-5,8 na plusie. Na pocieszenie dodam że macica na tym etapie to kilo wody pół i dziecko 500-800 g xd xd xd
reklama
Malinkaa123
Co ile macie wizytę i usg ?