reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Z tym wzostem mam nadzieję ja mam 164, mój maks 175 a dziecko jest dość długie i masywne. Zobaczę za tydzień. Ja jestem cienkiej kości, mój grubej i ma wielki lep ale Laura na na szczęście malutką głowę w stosunku do ciała. Niby te wrosty się usredniaja. Mam nadzieję że nie podzialaja geny wsteczne jakieś bo mój dziadek miał 2 m jak nie ponad.
Z genów po moim pradziaku odziedziczyłam ja: odstające uszy, a tym samym moje dziecko po pra pra dziadku. Mam nadzieję, że Józio już tego nie odziedziczy.
Śmieszne jest to, że mojemu dziecku zaczęły dostawać uszy ok miesiac po porodzie.

A ja dzisiaj zrobiłam coś takiego. Bo na zakupy jeszcze nie pojade... tak jak mówiłam 90% ze dziewczynka to za mało żeby w szał zakupów wpadać.

Załączniki

• 41C668E4-A5A1-440D-BABF-E7204C6C2733.jpeg
    41C668E4-A5A1-440D-BABF-E7204C6C2733.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 99
  • 44C73D99-D145-4668-ADB7-B93FFD9FA80A.jpeg
    44C73D99-D145-4668-ADB7-B93FFD9FA80A.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 100
A ja dzisiaj zrobiłam coś takiego. Bo na zakupy jeszcze nie pojade... tak jak mówiłam 90% ze dziewczynka to za mało żeby w szał zakupów wpadać.
A, powiem Ci ze w sklepach tyle rzecxy unisex., ze my mamy juz dosc sporo chociaz nie wiadomo co bd. Ale od mojej strony tj 1 dziecko i wsrod najblizszych kolezanek w pl 1 wiec jest szal :) ale wszystko co jest zrobione własnoręcznie ma swoj wyjatkowy urok

Moj mnie straszy ze duza dzidzia bedzie bo u niego w rodzinie wszyscy rodzili sie z masą [emoji23]
No i w końcu to synek. 25 tydzien a ma juz 746g.
Ja w 39tyg urodziłam córe 3450. I nie miałam takiego brzucha pomimo ze tyje jak samo.
Lekarze też obstawiają ze ok 4kg lekko bedzie miał [emoji85]
A jaka macie teze albo doświadczenei do wagi dzidziusia? Ja wazylam 2.680 a mama przytyla 30 kg. A maz ponad 4 kg! Jego wuj ponad 5! I jak na razie tylko to mnie przeraża...

reklama
Do góry