Celia89
Fanka BB :)
Moi rodzice też dwa niziolki a ja miałam 62 cm podobno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak wszystko w normieJa właśnie po wizycie. Dziś 22+5, mały waży ok 520g. Myślicie że to dobra waga ? Gin mówi że wszystko ok
Z genów po moim pradziaku odziedziczyłam ja: odstające uszy, a tym samym moje dziecko po pra pra dziadku. Mam nadzieję, że Józio już tego nie odziedziczy.Z tym wzostem mam nadzieję ja mam 164, mój maks 175 a dziecko jest dość długie i masywne. Zobaczę za tydzień. Ja jestem cienkiej kości, mój grubej i ma wielki lep ale Laura na na szczęście malutką głowę w stosunku do ciała. Niby te wrosty się usredniaja. Mam nadzieję że nie podzialaja geny wsteczne jakieś bo mój dziadek miał 2 m jak nie ponad.
A, powiem Ci ze w sklepach tyle rzecxy unisex., ze my mamy juz dosc sporo chociaz nie wiadomo co bd. Ale od mojej strony tj 1 dziecko i wsrod najblizszych kolezanek w pl 1 wiec jest szal ale wszystko co jest zrobione własnoręcznie ma swoj wyjatkowy urokA ja dzisiaj zrobiłam coś takiego. Bo na zakupy jeszcze nie pojade... tak jak mówiłam 90% ze dziewczynka to za mało żeby w szał zakupów wpadać.
A jaka macie teze albo doświadczenei do wagi dzidziusia? Ja wazylam 2.680 a mama przytyla 30 kg. A maz ponad 4 kg! Jego wuj ponad 5! I jak na razie tylko to mnie przeraża...