Balbinka30
Fanka BB :)
Ja mam równo co 3 tygodnie, na każdej usg, ale są to takie szybkie usg podglądowe. Dokładne, szczegółowe usg miałam 2.Co ile macie wizytę i usg ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam równo co 3 tygodnie, na każdej usg, ale są to takie szybkie usg podglądowe. Dokładne, szczegółowe usg miałam 2.Co ile macie wizytę i usg ?
Co 3 co 4 tyg i usg na każdym, za każdym razem mierzy dziecko i sprawdza wszystko. 26tc i 5 kg na plusieCo ile macie wizytę i usg ?
No ja chodzę od początku ciazy co tydzień. Raz najdłużej wytrzymałam 10 dni. Niby częste usg nie szkodzi, ale czasami się zastanawiam. Ile Twój synek ważył w 23 tygodniu ? Mój wczoraj 22+5 Ok 520gJa chodzę do kilku więc u mnie częściej te wizyty.
We czwartek bylam u "wyjazdowej" dzis jestem u swojego, a jutro mam u specka echo serduszka. Generalnie to dłużej juz 10 dni nie wytrzymałam bez podejrzenia co u synka [emoji4][emoji7][emoji3059]
No ja chodzę od początku ciazy co tydzień. Raz najdłużej wytrzymałam 10 dni. Niby częste usg nie szkodzi, ale czasami się zastanawiam. Ile Twój synek ważył w 23 tygodniu ? Mój wczoraj 22+5 Ok 520g
Kawał chłopa z Twojego synka rosnijcie dalej ...:-)14.09 -> 512 g [emoji7] a we czwartek juz 746g [emoji173] z om to 23 tydzień. Ale wg lekarzy to 26 mi wpisują. Synus jest większy niż z om wychodzi. Wiec ja juz nie wiem sama który to tydzien. wiem ze oboje rosniemy [emoji3059][emoji13][emoji85][emoji16][emoji23]
Ps.tez dluzej niz tydzien nie wytrzymuje. Raz było 10 dni bo mialam zabieg chirurgiczny i z chodzeniem mialam ciezko
Ja chodze co ok 10 dni. Mam 3 poradnie, patologii ciazy, gin na NFZ i gin prywatnie. Oboje ginekolodzy wiedza o sobie a wrecz sie znaja. W Październiku dodatkowo echo serca dziecka ja jak pisalam malo czuje dziecko wiec kazdej sie cieszeCo ile macie wizytę i usg ?
Mam taka nadziejęJuż gdzieś któraś z dziewczyn o czymś takim wspominała. Powinno się to unormowac
Ja teraz jestem w 27 tygodniu i mam niecałe 6 kg. We wtorek gin mi powiedziała, że za dużo tyję. Sama na szczupłą i bez ciąży nie wygląda i do tego na tej samej wizycie opowiada mi jak ona zjada na raz pół kilo malin...Już nie mówiąc o tym, że położna ważyła mnie w butach i ubraniu i nawet pół kilo na to nie odjęła. Według kalkularora internetowego uwzględniającego wzrost i BMI przed ciążą, utyłam poniżej normy, więc nie wiem o co tej babie chodziłoDziewczyny jak tam Wasza waga się trzyma ? My rośniemy w siłę, końcówka 26 tygodnia w ciąży i już na plusie 9kg mam nadzieje, że będzie to łatwo zrzucić po rozwiązaniu...