Marchewka84
Fanka BB :)
Ja dziś byłam na teście obciążenia glukozą. Wyjechałam z domu o 7 a wróciłam o 11. Glukozę jakoś dało się wypić, gorzej później tego nie zwymiotować. Wyniki dziś po 15 wiec zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiJa dziś byłam na teście obciążenia glukozą. Wyjechałam z domu o 7 a wróciłam o 11. Glukozę jakoś dało się wypić, gorzej później tego nie zwymiotować. Wyniki dziś po 15 wiec zobaczymy
dziwne :/ ja ostatnia bylam u endokrynologa daje skierowanie patrzy patrzy i mi mówi też grudzień... mówię że w ciąży jestem i się termin za 2dni znalazł... :/ ogólnie w ciąży jets tak że powinni Cię przyjąć w dniu w którym idziesz tak naprawdę a jeśli nie ma takiej mozliwosci to w przeciągu 7dni.Dziewczyny a jak to jest z przyjęciem do poradni specjalistycznej w ciąży?
Naczytałam się, ze bez kolejek. A dziś w okienku usłyszałam, ze termin na grudzień...mimo iż poinformowałam o ciąży i pokazałam kartę...
Ja miałam w saszetce o smaku cytrynowym. Nie była zła :-)Właśnie wróciłam od gina i dostałam skierowanie na badania, w tym też na obciążenie glukozą. Lekarka dała mi ulotkę reklamową i kazała mi kupić glukozę smakową i powiedziała, że po tym nie będzie mi niedobrze. Kupowałyście kiedyś tę glukozę firmy Gluco test ? Są w płynie 300ml o smaku pomarańczowym i coli. Kosztuje to 14 zł. Czy rzeczywiście lepiej to smakuje i warto na to wydawać kasę? Czy kupić zwykłą w saszetkach?
A i przed wizytą słuchałam serduszka dziecka u położnej
Ja też taka kupiłam.Ja miałam w saszetce o smaku cytrynowym. Nie była zła :-)
Ja dostałam dwie pary od koleżanki spodni ciążowych i je noszę tylko. Nie będę kupować specjalnie jakoś przepekam w tych spodniach.nosi któraś z was te wstawki do spodni? kupiłam ciążowe ale nie chce kupować kilku par żeby do wszystkiego pasowały :/ a nie wiem jak to się sprawdza
Ja miałam ostatnio 75 na 40 i mój gin powiedział że tylko się cieszyć że lepiej takie jak wysokie. I też maialam wkurwa na szefa po tej akcji z kasą [emoji23]Wróciłam od lekarza laurozaur waży 480. Czyli przez 6 dni przybrala 60g. Wyniki moczu okazuje się że są bardzo dobrze. Ciśnienie mu się nie podobało. Robione na 2 podejścia i na wkurwie na pracodawcę bo hajsow brak wyszło mi 80 na 50. Jestem niskocisnieniowcem więc przeszło. Teraz w czwartek glukoza, mocz, morfologia. Kazał mi kupić glukotest i nie żreć słodyczy przed badaniem xd następna wizyta za miesiąc.