reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Ja dzisiaj też po glukozie. Nastawiłam się na glukoze cytrynową, a w aptece przy moim ośrodku okazało sie, że tylko zwykła jest i byłam załamana. Ale nue było rak źle. Ciężko to wypić, bo takie słodkie, ale czułam się potem okej. Wyniki już mam. I niby są w normie, ale to po 2h troche wysokie wyszlo i jest na czerwono oznaczone i zastanawiam się o co chodzi [emoji848] Wizyte mam dopiero za tydzień
20190910_154224.jpeg

Ja miałam ostatnio 75 na 40 i mój gin powiedział że tylko się cieszyć że lepiej takie jak wysokie. I też maialam wkurwa na szefa po tej akcji z kasą [emoji23]

I mam to samo, krew, mocz i glukoza. A powiedz ile czasu przed badaniem nie jeść słodyczy?
Co najmniej wieczór i noc przed badaniem żeby nie wyszło zakłamane, ale że ja się przyznałam że jem cukierki taczkami to lepiej żebym sobie odpuscila na jeden dzień :p

Co najmniej wieczór i noc przed badaniem żeby nie wyszło zakłamane, ale że ja się przyznałam że jem cukierki taczkami to lepiej żebym sobie odpuscila na jeden dzień :p

Dobra, dobra. Ja dzisiaj na obiad zezarłam 13 placków ziemniaczanych z samym cukrem i... schabowego. Mąż jedzie z pracy pyta co na obiad. Takiego zestawu nie jadł.

Swoją drogą lekarz który robił mi prenatalne powiedział że w ciąży absolutnie nie wolno jeść cukru, słodyczy. I stwierdził że moje zaburzenia miesiaczkowania też są wynikiem żarcia taczkami cukru.
Co o tym myślicie? Ja tez należę do slodkolubnych. Trochę mu nie wierze.

Ja dzisiaj też po glukozie. Nastawiłam się na glukoze cytrynową, a w aptece przy moim ośrodku okazało sie, że tylko zwykła jest i byłam załamana. Ale nue było rak źle. Ciężko to wypić, bo takie słodkie, ale czułam się potem okej. Wyniki już mam. I niby są w normie, ale to po 2h troche wysokie wyszlo i jest na czerwono oznaczone i zastanawiam się o co chodzi [emoji848] Wizyte mam dopiero za tydzień Zobacz załącznik 1020797
Myślę że jak o 3 punkty to powinno być ok. W najgorszym przypadku każą Ci pewnie powtórzyć, albo coś właśnie przeczytałam że doustnie robią. Wydaje mi się że masz dobry wynik. Na czerwono bo się w widelkach lekko nie zmieścił.

Dobra, dobra. Ja dzisiaj na obiad zezarłam 13 placków ziemniaczanych z samym cukrem i... schabowego. Mąż jedzie z pracy pyta co na obiad. Takiego zestawu nie jadł.

Swoją drogą lekarz który robił mi prenatalne powiedział że w ciąży absolutnie nie wolno jeść cukru, słodyczy. I stwierdził że moje zaburzenia miesiaczkowania też są wynikiem żarcia taczkami cukru.
Może coś w tym jest ale.... Ja też żre a raczej wpierdalam jak głupia. Czekoladę, batobiki kocham no czasmi muszę coś zezrec

Mój mi tylko powiedział że zrac słodycze narazam się na grzybice. U niego w poczekalni są cukierki i widzi jak żywo na nie reaguję. Prawie go staranawalam. Nic nie mówił że nie wolno i że cykle sobie popsuje.

reklama
Do góry