reklama
Celia89
Fanka BB :)
Jaki gimnasta albo mi się wydaje albo stopę trzyma przy czoleMój synek tak wyglada w 3D cały czas gryzł pępowinę
Tak, wąchał sobie stopy przy okazjiJaki gimnasta albo mi się wydaje albo stopę trzyma przy czole
Ale fajne ujecie, takie dokladne będziesz mogła po porodzie porównaćMój synek tak wyglada w 3D cały czas gryzł pępowinę
Kundzia093
mam pytanie, bo trochę się stresuję a nie chce robić paranoi i lecieć do lekarza od razu. ogólnie jeśli chodzi o ruchy dziecka, u mnie kopniaki było już czuć od 16/17 tyg (teraz 20+2) tak wyraźnie że inni je mogli też ręką czuć. mała ogólnie kręciła się w różnych godzinach ale tak średnio co 2h miała taką większą aktywność i dość mocno kopala. teraz takie mocne kopniaki czuje z raz dziennie, czuję też jak się kręci tam,ale trochę się martwię wczoraj wieczorem chciała iść do lekarza ale zaczęła tak mocno kopać więc odpuściłam. wydaje mi się że powinnam mocniej czuć z każdym tyg i częściej a tu o
i kolejne pytanie
od kilku dni mam czasami tak że jak leżę na plecach i przekrecam się na któryś bok to boli mnie troche podbrzusza. leżąc na brzuchu jest ok ale i tez nie wiem czy coś się tam naciaga czy co.
i kolejne pytanie
od kilku dni mam czasami tak że jak leżę na plecach i przekrecam się na któryś bok to boli mnie troche podbrzusza. leżąc na brzuchu jest ok ale i tez nie wiem czy coś się tam naciaga czy co.
Balbinka30
U mnie 22+0 jest tak ze takie mocniejsze kopnięcia czuję z rana i wieczorem przed spaniem, a w ciągu dnia albo nie czuję prawie w ogóle albo nie zwracam na to uwagi. Ale też mnie to trochę niepokoi. Dzisiaj mam połówkowe, wiec sprawdzę czy wszytsko ok.mam pytanie, bo trochę się stresuję a nie chce robić paranoi i lecieć do lekarza od razu. ogólnie jeśli chodzi o ruchy dziecka, u mnie kopniaki było już czuć od 16/17 tyg (teraz 20+2) tak wyraźnie że inni je mogli też ręką czuć. mała ogólnie kręciła się w różnych godzinach ale tak średnio co 2h miała taką większą aktywność i dość mocno kopala. teraz takie mocne kopniaki czuje z raz dziennie, czuję też jak się kręci tam,ale trochę się martwię wczoraj wieczorem chciała iść do lekarza ale zaczęła tak mocno kopać więc odpuściłam. wydaje mi się że powinnam mocniej czuć z każdym tyg i częściej a tu o
i kolejne pytanie
A co do bólu, to mnie pobolewa jak np. szybko wstaje z łóżka lub jak się przekecam, ale to wydaje mi się normalne.
Celia89
U mnie też raz mocniej raz wcale. To jeszcze mała ciąża, podejrzewam, że za jakieś 5-6 tyg dopiero będzie można liczyć na regularność. Czytałam, że to całkiem normalne.mam pytanie, bo trochę się stresuję a nie chce robić paranoi i lecieć do lekarza od razu. ogólnie jeśli chodzi o ruchy dziecka, u mnie kopniaki było już czuć od 16/17 tyg (teraz 20+2) tak wyraźnie że inni je mogli też ręką czuć. mała ogólnie kręciła się w różnych godzinach ale tak średnio co 2h miała taką większą aktywność i dość mocno kopala. teraz takie mocne kopniaki czuje z raz dziennie, czuję też jak się kręci tam,ale trochę się martwię wczoraj wieczorem chciała iść do lekarza ale zaczęła tak mocno kopać więc odpuściłam. wydaje mi się że powinnam mocniej czuć z każdym tyg i częściej a tu o
i kolejne pytanie
Co do brzuszka mnie boli jak leżę prosto jak struna. Zbyt napinam mieśnie i jak zawine się w kokon to dopiero mija dyskomfort. Bóle brzucha myślę, że możesz spokojnie omówić z lekarzem, może coś Ci poleci i uspokoi. Chociaż podobno w tym etapie ciąży to też normalne, a może być gorzej bo macica rośnie.
Celia89
Też mam dzisiaj połówke, stroje się jak na seks randkę, od 10 minut myślę które gacie założyć xd
Aguara
O kt masz?Też mam dzisiaj połówke, stroje się jak na seks randkę, od 10 minut myślę które gacie założyć xd
reklama
Celia89
11:45 Trochę mnie trema dopadła, bo to obcy lekarz. Ciekawe czy mnie z matką wpuści. Najwyżej udam że jestem niepełna władz umysłowych i muszę z opiekunem xd