reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Xlandery maja bardzo dobre opinie. Dla mnie trochę taki topór y się wydaje. Ale jak masz sprawdzony i świetnie się jeździło to pewnie. Bardzo ładny. Ja muszę mieć koła skrętne. Z synem to była bajka miałam tako Jumper x i jedna Reka można skręcac.
Xlander ma skrętne koła można w miejscu kręcić się w koło :-)

reklama
Też się chciałam zapytać o temat spacerów. 2 miesiące masz zamiar siedzieć w domu?
Może zostało mi myślenie po córce, kiedy urodziła się z rozszczepem i kategorycznie nie mogła być chora aż do operacji (w 7msc), to na nią chuchałam i dmuchałam.

U mnie wózek musi mieć skrętne koła, nie wyobrażam sobie ciągle napierać na wózek, żeby coś ominąć itd.

Cześć dziewczyny, podczytuje forum od początku ale z racji wcześniejszego poronienia (2018r) nie chciałam zapeszać. Dziś jest 19 tydzień 4 dzień. Termin mam na 20.01 choć dzidzia duża wiec mówią, ze raczej nastawić się na ok 10.01.2020. Wg nifty pro chłopak, wg usg zobaczymy za tydzień na połówkowych ;)czy któraś z Was bierze magne b6 forte razem z aspargin? Ja ze względu na niedobór magnezu i potasu biorę 4 tabletki magne (2x2) razem z taka sama ilością aspargin

reklama
Cześć dziewczyny, podczytuje forum od początku ale z racji wcześniejszego poronienia (2018r) nie chciałam zapeszać. Dziś jest 19 tydzień 4 dzień. Termin mam na 20.01 choć dzidzia duża wiec mówią, ze raczej nastawić się na ok 10.01.2020. Wg nifty pro chłopak, wg usg zobaczymy za tydzień na połówkowych ;)czy któraś z Was bierze magne b6 forte razem z aspargin? Ja ze względu na niedobór magnezu i potasu biorę 4 tabletki magne (2x2) razem z taka sama ilością aspargin
Ja biorę sam aspargin 3x dziennie po jednej. Plus żelazo 2x dziennie. Nie martw się będzie wszystko dobrze.

Do góry