reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

I jak Bebetto? Znalazłam na olx 1tys. Zł tańszy niż nowy i to z nieuzywanymi siedziskami do spacerówki. Jadę na weekend do Polski to może uda się jakieś pooglądać bo w DE wszędzie proponują mi ABC DESIGN a za to z fotelikami wychodzi 6tys. zł :o
Ja kupiłam za 300zl na olx w ogóle nie zniszczony. Miś ie podoba ale jak się sprawdzi to zobaczę dopiero jak na spacer wyjadę [emoji23]

reklama
U mnie gondola sprawdziła się super. Syn urodził się w listopadzie i całą zimę opatulony na spacerach jeździł. Dopiero po 4 miesiącu gdy na dworze robiła się fajna wiosna a jego świat wokół zaczął bardzo interesować nie chciał już jeździć i płakał. Wtedy przesiadl się do spacerówki rozkladanej na płasko i już było ok :-) Ja z młodym chodziłam całą zimę codziennie na spacery od kiedy miał 2 tyg.
U mnie tak samo z tym że syn 2 listopada się urodził i miał 60cm po 4 mcach się nie mieścił i musieliśmy przejść na spacerowe

Ja na spacery chodziłam od początku 6 dnia wyszłam na spacer. Nie werandowalam odrazu na spacer szłam. Teraz będzie tak samo bo syna zaprowadzam do szkoły i muszę go odebrać.

I jak Bebetto? Znalazłam na olx 1tys. Zł tańszy niż nowy i to z nieuzywanymi siedziskami do spacerówki. Jadę na weekend do Polski to może uda się jakieś pooglądać bo w DE wszędzie proponują mi ABC DESIGN a za to z fotelikami wychodzi 6tys. zł :o
O to mój bebetto granatowy jeans
received_685529705249768.jpeg
received_419825012073333.jpeg
received_2961939533847737.jpeg

Ja mam zamiar kupić taki wózek, zastanawiam się czy nie za wcześnie jeszcze ale jak widzę że wy już kupujecie to i ja się skuszę zamówić teraz

Załączniki

• Screenshot_20190817_211719_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_20190817_211719_com.facebook.katana.jpg
    160,1 KB · Wyświetleń: 95
Ja wózek kupiłam od znajomej xlander xpulse 3w1. Pierwszy synek jeździł xlander em ale starszym modelem i byłam mega zadowolona z wózka.

Zobacz załącznik 1015307Ja zastanawiam się nad kupnem tego ... bardzo mi się podoba :-) :)
Xlandery maja bardzo dobre opinie. Dla mnie trochę taki topór y się wydaje. Ale jak masz sprawdzony i świetnie się jeździło to pewnie.
Ja wózek kupiłam od znajomej xlander xpulse 3w1. Pierwszy synek jeździł xlander em ale starszym modelem i byłam mega zadowolona z wózka.
Bardzo ładny. Ja muszę mieć koła skrętne. Z synem to była bajka miałam tako Jumper x i jedna Reka można skręcac.

reklama
Do góry