reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Xlandery maja bardzo dobre opinie. Dla mnie trochę taki topór y się wydaje. Ale jak masz sprawdzony i świetnie się jeździło to pewnie. Bardzo ładny. Ja muszę mieć koła skrętne. Z synem to była bajka miałam tako Jumper x i jedna Reka można skręcac.
Xlander ma skrętne koła można w miejscu kręcić się w koło :-)

reklama
Też się chciałam zapytać o temat spacerów. 2 miesiące masz zamiar siedzieć w domu?
Może zostało mi myślenie po córce, kiedy urodziła się z rozszczepem i kategorycznie nie mogła być chora aż do operacji (w 7msc), to na nią chuchałam i dmuchałam.

U mnie wózek musi mieć skrętne koła, nie wyobrażam sobie ciągle napierać na wózek, żeby coś ominąć itd.

Cześć dziewczyny, podczytuje forum od początku ale z racji wcześniejszego poronienia (2018r) nie chciałam zapeszać. Dziś jest 19 tydzień 4 dzień. Termin mam na 20.01 choć dzidzia duża wiec mówią, ze raczej nastawić się na ok 10.01.2020. Wg nifty pro chłopak, wg usg zobaczymy za tydzień na połówkowych ;)czy któraś z Was bierze magne b6 forte razem z aspargin? Ja ze względu na niedobór magnezu i potasu biorę 4 tabletki magne (2x2) razem z taka sama ilością aspargin

reklama
Cześć dziewczyny, podczytuje forum od początku ale z racji wcześniejszego poronienia (2018r) nie chciałam zapeszać. Dziś jest 19 tydzień 4 dzień. Termin mam na 20.01 choć dzidzia duża wiec mówią, ze raczej nastawić się na ok 10.01.2020. Wg nifty pro chłopak, wg usg zobaczymy za tydzień na połówkowych ;)czy któraś z Was bierze magne b6 forte razem z aspargin? Ja ze względu na niedobór magnezu i potasu biorę 4 tabletki magne (2x2) razem z taka sama ilością aspargin
Ja biorę sam aspargin 3x dziennie po jednej. Plus żelazo 2x dziennie. Nie martw się będzie wszystko dobrze.

Do góry