reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

I jak Bebetto? Znalazłam na olx 1tys. Zł tańszy niż nowy i to z nieuzywanymi siedziskami do spacerówki. Jadę na weekend do Polski to może uda się jakieś pooglądać bo w DE wszędzie proponują mi ABC DESIGN a za to z fotelikami wychodzi 6tys. zł :o
Ja kupiłam za 300zl na olx w ogóle nie zniszczony. Miś ie podoba ale jak się sprawdzi to zobaczę dopiero jak na spacer wyjadę [emoji23]

reklama
U mnie gondola sprawdziła się super. Syn urodził się w listopadzie i całą zimę opatulony na spacerach jeździł. Dopiero po 4 miesiącu gdy na dworze robiła się fajna wiosna a jego świat wokół zaczął bardzo interesować nie chciał już jeździć i płakał. Wtedy przesiadl się do spacerówki rozkladanej na płasko i już było ok :-) Ja z młodym chodziłam całą zimę codziennie na spacery od kiedy miał 2 tyg.
U mnie tak samo z tym że syn 2 listopada się urodził i miał 60cm po 4 mcach się nie mieścił i musieliśmy przejść na spacerowe

Ja na spacery chodziłam od początku 6 dnia wyszłam na spacer. Nie werandowalam odrazu na spacer szłam. Teraz będzie tak samo bo syna zaprowadzam do szkoły i muszę go odebrać.

I jak Bebetto? Znalazłam na olx 1tys. Zł tańszy niż nowy i to z nieuzywanymi siedziskami do spacerówki. Jadę na weekend do Polski to może uda się jakieś pooglądać bo w DE wszędzie proponują mi ABC DESIGN a za to z fotelikami wychodzi 6tys. zł :o
O to mój bebetto granatowy jeans
received_685529705249768.jpeg
received_419825012073333.jpeg
received_2961939533847737.jpeg

Ja mam zamiar kupić taki wózek, zastanawiam się czy nie za wcześnie jeszcze ale jak widzę że wy już kupujecie to i ja się skuszę zamówić teraz

Załączniki

• Screenshot_20190817_211719_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_20190817_211719_com.facebook.katana.jpg
    160,1 KB · Wyświetleń: 94
Ja wózek kupiłam od znajomej xlander xpulse 3w1. Pierwszy synek jeździł xlander em ale starszym modelem i byłam mega zadowolona z wózka.

Zobacz załącznik 1015307Ja zastanawiam się nad kupnem tego ... bardzo mi się podoba :-) :)
Xlandery maja bardzo dobre opinie. Dla mnie trochę taki topór y się wydaje. Ale jak masz sprawdzony i świetnie się jeździło to pewnie.
Ja wózek kupiłam od znajomej xlander xpulse 3w1. Pierwszy synek jeździł xlander em ale starszym modelem i byłam mega zadowolona z wózka.
Bardzo ładny. Ja muszę mieć koła skrętne. Z synem to była bajka miałam tako Jumper x i jedna Reka można skręcac.

reklama
Do góry