Ja kupiłam za 300zl na olx w ogóle nie zniszczony. Miś ie podoba ale jak się sprawdzi to zobaczę dopiero jak na spacer wyjadę [emoji23]I jak Bebetto? Znalazłam na olx 1tys. Zł tańszy niż nowy i to z nieuzywanymi siedziskami do spacerówki. Jadę na weekend do Polski to może uda się jakieś pooglądać bo w DE wszędzie proponują mi ABC DESIGN a za to z fotelikami wychodzi 6tys. zł
reklama
U mnie tak samo z tym że syn 2 listopada się urodził i miał 60cm po 4 mcach się nie mieścił i musieliśmy przejść na spaceroweU mnie gondola sprawdziła się super. Syn urodził się w listopadzie i całą zimę opatulony na spacerach jeździł. Dopiero po 4 miesiącu gdy na dworze robiła się fajna wiosna a jego świat wokół zaczął bardzo interesować nie chciał już jeździć i płakał. Wtedy przesiadl się do spacerówki rozkladanej na płasko i już było ok :-) Ja z młodym chodziłam całą zimę codziennie na spacery od kiedy miał 2 tyg.
Ja na spacery chodziłam od początku 6 dnia wyszłam na spacer. Nie werandowalam odrazu na spacer szłam. Teraz będzie tak samo bo syna zaprowadzam do szkoły i muszę go odebrać.
O to mój bebetto granatowy jeansI jak Bebetto? Znalazłam na olx 1tys. Zł tańszy niż nowy i to z nieuzywanymi siedziskami do spacerówki. Jadę na weekend do Polski to może uda się jakieś pooglądać bo w DE wszędzie proponują mi ABC DESIGN a za to z fotelikami wychodzi 6tys. zł
Malami1303
Fanka BB :)
Malinkaa123
Fanka BB :)
Xlandery maja bardzo dobre opinie. Dla mnie trochę taki topór y się wydaje. Ale jak masz sprawdzony i świetnie się jeździło to pewnie.Zobacz załącznik 1015307Ja zastanawiam się nad kupnem tego ... bardzo mi się podoba
Bardzo ładny. Ja muszę mieć koła skrętne. Z synem to była bajka miałam tako Jumper x i jedna Reka można skręcac.Ja wózek kupiłam od znajomej xlander xpulse 3w1. Pierwszy synek jeździł xlander em ale starszym modelem i byłam mega zadowolona z wózka.
Evelyn1990
Zaangażowana w BB
piękny brzuszek!Ja dziś mam lenia. Rano posprzatalam i popralam. Zaraz idę po przewijak na łóżeczko. Dziewczyna osiedle obok wydaje za kubus mus. Zobacz załącznik 1011083
Spodnie od piżamy cały dzień dziś tak laze [emoji23]
Evelyn1990
Zaangażowana w BB
piękny brzuszek!Ja dziś mam lenia. Rano posprzatalam i popralam. Zaraz idę po przewijak na łóżeczko. Dziewczyna osiedle obok wydaje za kubus mus. Zobacz załącznik 1011083
reklama
Evelyn1990
Zaangażowana w BB