Marchewka84
Fanka BB :)
Ja po wizycie. Córeczka na 100% Waży już 390 gram i ma 18 cm. Wg OM 20+1,a wg usg 21 tydz. Ja na plusie 4 kg. Pani doktor badała masę parametrów i wszystko Oki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje Kawał zdrowej kobietki.Ja po wizycie. Córeczka na 100% Waży już 390 gram i ma 18 cm. Wg OM 20+1,a wg usg 21 tydz. Ja na plusie 4 kg. Pani doktor badała masę parametrów i wszystko Oki
Weź ludźmi się nie przejmuj. Zawsze będą gadać. Mi też zawsze idzie w brzuch. Z synem w ciąży miałam ogromny był dużym chłopcem bo 4kg i 60cm. Teraz z córką też mam duży no mam duże dzieci. Też mam ogromny brzuch. Czasem m mi dopierprza że gruba, że brzuch a ciul z nimi wszystkimi. W dupie to mam.no w po zjedzeniu to ja już w ogóle wyglądam na jakieś 6 raczki [emoji14] no taką mam anatomie, zawsze szło mi w brzuch. I tak się dziś nasłuchałam w pracy złośliwości, że zapasę dziecko i czy ja nie mam przypadkiem cukrzycy ciążowej. A dużo nie jem.
Przed ciążą dzielnie pracowałam na masę stres+ nieregularna dieta+ śmieciowe żarcie, spełniałam każdą zachciankę, pizza kebab maczek cziperki. Teraz ze względu na dziecko nie stołuję się w fast foodach i nie żłopie piwska, a to cudownie wchodzi w interakcje z brzuchem
Ogólnie mój dziecior mało co lubi, nie może być za słodkie ( żegnajcie słodycze ;(((), nie może być tłuste (żegnajcie potrawy smażone), nie może być solone. Mam niechcianki ciążowe. A mój przyszły tata nonstop słyszy jedną odpowiedź na propozycje jedzonka "Bleeee".
Ja też mam wielki bęben przynajmniej jak bym była w 7 mcu a tu dopiero 19+1
Też nie fajne gadanie, niektóre dziewczyny mają anatomie jaką mają. Koleżanka mojego partnera była w 8 mc i dopiero nagle z Nienacka jej wyrósł brzuszek. Takto do samego końca nie było widać.U mnie nie widać [emoji85] aż mnie zaczynają drażnić komentarze "no jeszcze nie widać a przecież już połowę masz za sobą" "jesz coś?" "nakramiłaś swoje dziecko? Bo nie widać nic po tobie". Ja pierdziele.