Ani Ddimerow ani INR. Clezane6to bezpieczny lek również dla ciężarnych przy którym nie sprawdza sie parametrów krzepnięcia.@lucyna1234 i inne mamy które robią zastrzyki z heparyny. Czy sprawdzanie parametry krwi czy macie dość rozrzedzona krew czy po prostu bierzecie profilaktycznie ? Chodzi o to czy badacie Ddimery czy coś takiego .
reklama
Celia89
Fanka BB :)
Dzis byłam w robocie zawiadomić o l4, podobno mam taki bęben, ze nie wierzą mi w to, ze to dopiero 18tc xd........
lucyna1234
Na początku poprzedniej ciąży miałam robione szczegółowe badania ale nic nie wyszło. Ze względu na nadciśnienie w poprzedniej ciąży doktor stwierdził, że nie zaszkodzi brać a może tylko pomóc bo rozrzedzi krew.@lucyna1234 i inne mamy które robią zastrzyki z heparyny. Czy sprawdzanie parametry krwi czy macie dość rozrzedzona krew czy po prostu bierzecie profilaktycznie ? Chodzi o to czy badacie Ddimery czy coś takiego .
lucyna1234
Na początku TEJ ciążyNa początku poprzedniej ciąży miałam robione szczegółowe badania ale nic nie wyszło. Ze względu na nadciśnienie w poprzedniej ciąży doktor stwierdził, że nie zaszkodzi brać a może tylko pomóc bo rozrzedzi krew.
Malinkaa123
A Ty jakie wskazania masz na heparyne ?Ani Ddimerow ani INR. Clezane6to bezpieczny lek również dla ciężarnych przy którym nie sprawdza sie parametrów krzepnięcia.
Malinkaa123
Rozumiem. Ja mam ze względu na wcześniejsze 4 poronienia i dodatnie wyniki ANA.Na początku TEJ ciąży
Ja też mam wielki bęben przynajmniej jak bym była w 7 mcu a tu dopiero 19+1Dzis byłam w robocie zawiadomić o l4, podobno mam taki bęben, ze nie wierzą mi w to, ze to dopiero 18tc xd........
Ja malowalam też i wszystko dobrze było.Cześć dziewczyny. Mąż planuje malować pokój synka i tak się zastanawiam, czy powinnam się eksmitowac na czas malowania z mieszkania? Kiedy ewentualnie mogłabym wrócić do domu?
Celia89
A dużo przybrałaś? Bo ja właśnie nie. 1,200 ale przed ciążą 20 kilo... brawo ja. I teraz jakby dzieciak ściągał ze mnie tłuszczyk, bo mi wyszczuplała buzia, wyszczuplały ręce a brzuch takiii, że hoho.Ja też mam wielki bęben przynajmniej jak bym była w 7 mcu a tu dopiero 19+1
reklama
Mnie już w kolejce przepuszczają [emoji23][emoji23][emoji23]
Lekkie zdziwienie bedzie że jeszcze tyle mcy bedą mi ustępować [emoji23][emoji23][emoji23]
Jak słonica [emoji208]
Lekkie zdziwienie bedzie że jeszcze tyle mcy bedą mi ustępować [emoji23][emoji23][emoji23]
Jak słonica [emoji208]
Ja też mam wielki bęben przynajmniej jak bym była w 7 mcu a tu dopiero 19+1