E tam moja koleżanka urodziła pierwsze dziecko maja 35 lat. Moja szefowa była przed 40 stka. Wiek się teraz przesuwa bez przesady. Ja mam 33lata teraz co prawda to druga ciąża. Syna urodziłam mając 27. Ale dużo mam znajomych którzy mając 30 parę rodzą. Też bym chciała schudnąć. Z synem przytyłam jak siedziałam na macierzyńskim i podjadalam. Teraz mam nadzieję że lepiej ki to pójdzie.Nie przejmuje się, chociaż, jak za pierwszym razem usłyszałam, że trochę późno się wzięłam za 1 dziecko, to tak hmmm poczułam presję, żeby nic się nie stało. W sumie 30 za kilkanaście dni. A ja bym chciała mieć dwoje. Do masy mam dystans... Chciałabym schudnąć to bym schudła, zamiast wpieprzać batony garściami [emoji14] Po za tym przyszły tatuś mnie tak rozpaskudził i podtuczał
U mnie w szpitalu jest tak samo. Wszystko daje szpital tylko ciuchy na wyjście trzeba wziąć i mokre chusteczki.U mnie w szpitalu to zmieniłam pampersy a one przebieraly w ciuszki bo tam maja na wyjście ubieralam sama
Ludziom to się nigdy nie dogodzi. Za duży brzuch źle bo pewnie zresz, za mały brzuch, źle bo się glodzisz. A idzie w cholerne ważne że Ty się dóbr, e czujesz i już.U mnie nie widać [emoji85] aż mnie zaczynają drażnić komentarze "no jeszcze nie widać a przecież już połowę masz za sobą" "jesz coś?" "nakramiłaś swoje dziecko? Bo nie widać nic po tobie". Ja pierdziele.