reklama
Ja mam taką w kształcie C. I rzeczywiście pomaga. Chociaż pierwsze kilka nocy nie mogłam się na niej ułożyć i było mi nie wygodnieJa dzis przespałam pierwszą noc bez pobudki, bez podjadania itp.
Chyba to zasluga poduni którą kupił mi wczoraj kochany małżonek [emoji7] 7h snu [emoji173]
A ja od razu. Ta sama pozycja całą noc. Nic nie boli nic nie strzyka. Jakby mi tego wlasnie brakowało. Maz widocznie mial dosc zabierania przeze mnie calej koldry. Bo i ja i on spaliśmy odkryci hehehe
Ja mam taką w kształcie C. I rzeczywiście pomaga. Chociaż pierwsze kilka nocy nie mogłam się na niej ułożyć i było mi nie wygodnie
Kasik1p3
Fanka BB :)
Miałam skurcze w łydkach ale przeszło jak zaczęłam brać magnez. Teraz jest ok. Ja już 3 kg na plusie. W pierwszej ciąży przytyłam 16 kg... Ale zrzucilam karmiąc młodego dosłownie w 2 miesiące i ważyłam miej niż przed ciążą. Mam nadzieję że teraz też tak łatwo będzie :-)Ja dziś w nocy miałam straszny skurcz w łydkach, Czy Was dziewczyny już to spotyka ?
Dodatkowo moja waga zadziwiająco idzie w góre a jem delikatnie tak jak wcześniej. Już prawie 5kg na plusie (zaczęła wzrastać od 1 lipca, czyli w 1,5msc )a tu dopiero 20t3d mam nadzieje ze nie bedzie ona rosla w takim tempie jak teraz bo nie chce skonczyc w grudniu +20
wesola_mamusia
No to u mnie przynajmniej 8 lat temu tak było. Dostawałyśmy dzieci gotowe, tylko do karmienia, a na noc nam zabierali.Nie, sama ubieralam do wyjscia jak i podczas pobytu w szpitalu sama przewijalam, przebierałam, itd. Ale znam przyklad szpitala w którym matki mają całkowity zakaz przebierania własnych dzieci :/
Ja skurczy nie mam, ale dziwne bóle. Albo ramię mnie boli, a teraz w klatce piersiowej. Daleko mam z tymi bólami do bioder, nie wiem o co chodzi. I tak po dwa dni.
Anastka_92
Cześć dziewczyny. Mąż planuje malować pokój synka i tak się zastanawiam, czy powinnam się eksmitowac na czas malowania z mieszkania? Kiedy ewentualnie mogłabym wrócić do domu?
Anastka_92
Kurcze, dodałam nie na ten wątek xDCześć dziewczyny. Mąż planuje malować pokój synka i tak się zastanawiam, czy powinnam się eksmitowac na czas malowania z mieszkania? Kiedy ewentualnie mogłabym wrócić do domu?
Celia89
Chyba też sobie kupię poduszkę bo ból kości biodrowych jest okropny. Komary dziś dostaną propan butanem bo spać nie dają jeszcze stres bo muszę zadzwonić do pracy i poinformować, że nie wracam z urlopu. Xd wieszcze nie miłą rozmowę. Co do malowania u mnie pokoik był malowany jak byłam w pracy i wietrzone. Wieczorem normalnie spałam w domu.
Malinkaa123
@lucyna1234 i inne mamy które robią zastrzyki z heparyny. Czy sprawdzanie parametry krwi czy macie dość rozrzedzona krew czy po prostu bierzecie profilaktycznie ? Chodzi o to czy badacie Ddimery czy coś takiego .
reklama
Malinkaa123
Dziewczyny, w pierwszej ciazy w którym tygodniu poczulyscie pierwszego kopniaka?