Piękne brzuszki a te komentarze ludzi to jakaś porażka..słuchać jednym uchem, wypuszczać drugim ja mam raczej mały brzuch jeszcze, widoczny, ale jak ktoś nie wie to jeszcze może pomyśleć że się najadlam ;D ale ja w pierwszej ciąży do samego porodu nie miałam jakiegoś bardzo dużego, a synus taki chyba przeciętny, 3240g i 54cm
reklama
No też piękny. Ja też robię foty ale co 2 tyg. Tak mniej więcej jeszcze 20 muszę zrobićO szacun, ładny brzuszek [emoji14] Mój z soboty [emoji14] co tydzień w weekend wale fotę Zobacz załącznik 1010207
Celia89
Fanka BB :)
Naprawdę ładna foremna piłeczka
Mój ma otoczkę ze słoniny
Mój ma otoczkę ze słoniny
Kundzia093
no ja 17+3 i +8 kg mi wjechało [emoji55]
Celia89
tez juz spory brzusio
Mam obrzeki tłuszczowe i pomimo u mnie dobrych przepływów żylnych po konsultacji z moimi kardiologami doszliśmy do wniosku ze to najlepsze rozwiazanie, niestety to rzadka choroba i nie ma na niej badan prowadzonych u kobiet w ciazy.A Ty jakie wskazania masz na heparyne ?
W pierwszej ciąży na koniec kwietnia zaczął mi rosnąć brzuch a urodziłam w czerwcu. Także prawie do samego końca nic nie było widać. Obyło się bez ciążowych ciuchów.
W drugiej i trzeciej ciąży ubrania ciążowe się przydały ale raczej w tej drugiej połowie ciąży. A teraz 4 ciąża i brzuch coraz większy. Teraz 16tc i już bez ubrań ciążowych miałabym problem żeby coś włożyć na siebie.
W drugiej i trzeciej ciąży ubrania ciążowe się przydały ale raczej w tej drugiej połowie ciąży. A teraz 4 ciąża i brzuch coraz większy. Teraz 16tc i już bez ubrań ciążowych miałabym problem żeby coś włożyć na siebie.
wesola_mamusia
wesola_mamusia
@Kundzia093 ale masz cudownie mały brzuszek, też bym chciała. Uroda, czy dobrze wyćwiczone mięśnie brzucha?
reklama
Kasik1p3
Ja urodziłam pierwszego synka w wieku właśnie 30 lat. Teraz mam 36 i druga ciąża. Późne macierzyństwo ponoć odmładza :-) A tak serio to teraz patrząc po choćby moich znajomych, to widzę że ta granica wieku przesuwa się ponad 30 tkę.Nie przejmuje się, chociaż, jak za pierwszym razem usłyszałam, że trochę późno się wzięłam za 1 dziecko, to tak hmmm poczułam presję, żeby nic się nie stało. W sumie 30 za kilkanaście dni. A ja bym chciała mieć dwoje. Do masy mam dystans... Chciałabym schudnąć to bym schudła, zamiast wpieprzać batony garściami Po za tym przyszły tatuś mnie tak rozpaskudził i podtuczał