JAA to ja zapytam inaczej, czy ktoś tak jak ja jednak nie decyduje się na badania prenatalne?
reklama
Karola1322
Fanka BB :)
Ja będę mieć 13+6ja mam USG dopiero 19.07 - to będzie 13 + 4 więc trochę późno, ale właśnie w 12 +0 - mam tygodniowy wyjazd... ale i tak się zastanawiam czy nie zrobić gdzie indziej jeszcze 11 + ileś... a wy w którym tygodniu ciąży robicie? bardziej do razu w jak zacznie się 11 czy później?
od razu od 10 + 0 robiłyście NIFTY? czy lepiej poczekać? Słyszałam że z papa lepiej poczekać i zrobić tuż przed USG.
wesola_mamusia
Byłam dziś u endo. Wyniki rewelacyjne Jakże ja wam wszystkim kochane dziewczyny dziękuję za wsparcie :* Co to za ginekolog?! Nastraszył mnie okropnie.0.880 norma !!!
Moje wrzucone widelki są przepisane z moich wynikow badan z diagnostyki
Do gornej granicy masz 1.44 a do dolnej granicy 0.87.
Wiec nie wiem co sobie wkręcasz [emoji16]Zobacz załącznik 986571
Najwazniejsze ze wszystko dobrze [emoji8]
A co do ginka to ja juz jednego zmieniłam- "niezauwazył jebitnego krwiaka"!
Najlepiej chyba chodzic do dwoch i weryfikować no i żeby nie panikować bez potrzeby przez takich kretynów.
Właśnie jutro mam "casting" na tego drugiego trzymaj sie cieplusio i dużo relaksu [emoji41][emoji272][emoji253]
A co do ginka to ja juz jednego zmieniłam- "niezauwazył jebitnego krwiaka"!
Najlepiej chyba chodzic do dwoch i weryfikować no i żeby nie panikować bez potrzeby przez takich kretynów.
Właśnie jutro mam "casting" na tego drugiego trzymaj sie cieplusio i dużo relaksu [emoji41][emoji272][emoji253]
Byłam dziś u endo. Wyniki rewelacyjne Jakże ja wam wszystkim kochane dziewczyny dziękuję za wsparcie :* Co to za ginekolog?! Nastraszył mnie okropnie.
Koteczka01
Niepotrzebnie Cię zestresował. Tak myślałam, że endo powie że jest ok. Też chciałabym mieć taki wynik, no ale jutro u lekarza się dowiem jak moje TSH. Mam nadzieję, że zeszło poniżej 2.Byłam dziś u endo. Wyniki rewelacyjne Jakże ja wam wszystkim kochane dziewczyny dziękuję za wsparcie :* Co to za ginekolog?! Nastraszył mnie okropnie.
Koteczka01
Ja usg będę mieć 26 czerwca, to będzie wg @ 12t 6d, a wg usg 13t 1d. Chyba tego samego dnia będą mi pobierać krew na pappa, choć pewna nie jestem bo to badania w szpitalu i nie wiem co tam wymyślą.ja mam USG dopiero 19.07 - to będzie 13 + 4 więc trochę późno, ale właśnie w 12 +0 - mam tygodniowy wyjazd... ale i tak się zastanawiam czy nie zrobić gdzie indziej jeszcze 11 + ileś... a wy w którym tygodniu ciąży robicie? bardziej do razu w jak zacznie się 11 czy później?
od razu od 10 + 0 robiłyście NIFTY? czy lepiej poczekać? Słyszałam że z papa lepiej poczekać i zrobić tuż przed USG.
Moze spróbuj umówić się dzień przed wyjazdem, bo jeśli w 13t 4d dziecko będzie już za duże to niektórych parametrów nie da się już pomierzyć.
Ja NIFTY zrobiłam jak było wg usg 11t 0d.
Ja się nie zgodzę 12 tydzien. 12+1 to 13 itd.11
12 tydzien zaczyna się od 12+0
Analogicznie do miesięcy u niemowlaków czy naszych lat i urodzin
Dziś mam do Endo zobaczymy co powie. Mam stresa ecchh...
Witam Nowe Mamusie
Ostatnia edycja:
I ja, też nie robię
Koteczka01
Cześć dziewczyny. Dziś przyszły moje wyniki badań NIFTY Pro. Ale miałam stresa, gdy otwierałam wynik. Okazało się, że będę mieć zdrowego chłopca
reklama
Buba88
WOW! super i gratulacje !!!!!!!Cześć dziewczyny. Dziś przyszły moje wyniki badań NIFTY Pro. Ale miałam stresa, gdy otwierałam wynik. Okazało się, że będę mieć zdrowego chłopca