Koteczka01
Fanka BB :)
Dzięki, bardzo się cieszę Jeszcze tylko usg prenatalne za tydzień, ale już tak się teraz nie denerwujęWOW! super i gratulacje !!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki, bardzo się cieszę Jeszcze tylko usg prenatalne za tydzień, ale już tak się teraz nie denerwujęWOW! super i gratulacje !!!!!!!
Gratulacje teraz możesz myśleć nad imieniemCześć dziewczyny. Dziś przyszły moje wyniki badań NIFTY Pro. Ale miałam stresa, gdy otwierałam wynik. Okazało się, że będę mieć zdrowego chłopca
Uświadomiłaś mi, że rzeczywiscie mogę myśleć nad imieniem Ale wybór łatwy nie będzie, choć mam jeszcze pare miesięcyGratulacje teraz możesz myśleć nad imieniem
Ja się nie zgodzę 12 tydzien. 12+1 to 13 itd.
Dziś mam do Endo zobaczymy co powie. Mam stresa ecchh...
Witam Nowe Mamusie
Moj gin tak właśnie liczy i generalnie taka jest zasada. Załóżmy 8 +3 to oznacza skończony ósmy tydzien ciąży ale jest się w 9 tygodniu.Twoj lekarz też tak liczy?
Cześć Ale masz ładne zdjęcie usg, aż wydaje mi się, że widać twarz, ale to pewnie takie złudzenieHej dziewczyny W końcu na spokojnie mogę się z Wami przywitać. Po moich perypetiach z krawieniem dziś w końcu jestem spokojna, ze z dzidzią jest wszystko okej, a glownym powodem krwawien byla nadżerka, którą podraznialam, gdy aplikowalam sobie luteine. Obecnie z om jestem w 10t5d ciazy, ale z dzisiejszego usg wyszedl 9t5d. Zobaczymy za dwa tygodnie. Po badaniu ginekolog stwierdzil, ze na jego oko widzi, ze bedzie chlopiec, ale wiadomo, ze to jeszcze nic pewnego na 100%
Gdyby nie te krwawienia z nadzerki to ciaze na chwile obecna przechodze bardzo dobrze. Mdlosci juz przeszly, wymiotowalam tylki raz i jak na razie nie zapowiada sie na powtórkę gdyby ni3 lekkie bole brzucha i czeste siusianie (no i dobra: podjadanie w nocy ) to nie powiedziałabym, że jestem w ciazy
Może skonsultuj to z lekarzem, bo raczej nie wygląda to zdrowo. Może to nawrót infekcji.GESTY żółty/ciemno żółty sluz jest okej?? wrecz mialam wrazenie ze zielonkawy ale to schiza. obecnie 8t2d. na l4 z podejrzeniem odklejajacej kosmowki, mialam tez mega grzybice dostalam globulki na trzy dni przed wczoraj wzielam ostatnia.
Super ile czekałaś na wynik ? Ja ide na nifty w piątekCześć dziewczyny. Dziś przyszły moje wyniki badań NIFTY Pro. Ale miałam stresa, gdy otwierałam wynik. Okazało się, że będę mieć zdrowego chłopca