reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
ja mam USG dopiero 19.07 - to będzie 13 + 4 więc trochę późno, ale właśnie w 12 +0 - mam tygodniowy wyjazd... ale i tak się zastanawiam czy nie zrobić gdzie indziej jeszcze 11 + ileś... a wy w którym tygodniu ciąży robicie? bardziej do razu w jak zacznie się 11 czy później?

od razu od 10 + 0 robiłyście NIFTY? czy lepiej poczekać? Słyszałam że z papa lepiej poczekać i zrobić tuż przed USG.
Ja będę mieć 13+6

0.880 norma !!!
Moje wrzucone widelki są przepisane z moich wynikow badan z diagnostyki
Do gornej granicy masz 1.44 a do dolnej granicy 0.87.
Wiec nie wiem co sobie wkręcasz [emoji16]Zobacz załącznik 986571
Byłam dziś u endo. Wyniki rewelacyjne :D Jakże ja wam wszystkim kochane dziewczyny dziękuję za wsparcie :* Co to za ginekolog?! Nastraszył mnie okropnie.

Najwazniejsze ze wszystko dobrze [emoji8]
A co do ginka to ja juz jednego zmieniłam- "niezauwazył jebitnego krwiaka"!
Najlepiej chyba chodzic do dwoch i weryfikować no i żeby nie panikować bez potrzeby przez takich kretynów.
Właśnie jutro mam "casting" na tego drugiego :) trzymaj sie cieplusio i dużo relaksu [emoji41][emoji272][emoji253]
Byłam dziś u endo. Wyniki rewelacyjne :D Jakże ja wam wszystkim kochane dziewczyny dziękuję za wsparcie :* Co to za ginekolog?! Nastraszył mnie okropnie.

Niepotrzebnie Cię zestresował. Tak myślałam, że endo powie że jest ok. Też chciałabym mieć taki wynik, no ale jutro u lekarza się dowiem jak moje TSH. Mam nadzieję, że zeszło poniżej 2.

ja mam USG dopiero 19.07 - to będzie 13 + 4 więc trochę późno, ale właśnie w 12 +0 - mam tygodniowy wyjazd... ale i tak się zastanawiam czy nie zrobić gdzie indziej jeszcze 11 + ileś... a wy w którym tygodniu ciąży robicie? bardziej do razu w jak zacznie się 11 czy później?

od razu od 10 + 0 robiłyście NIFTY? czy lepiej poczekać? Słyszałam że z papa lepiej poczekać i zrobić tuż przed USG.
Ja usg będę mieć 26 czerwca, to będzie wg @ 12t 6d, a wg usg 13t 1d. Chyba tego samego dnia będą mi pobierać krew na pappa, choć pewna nie jestem bo to badania w szpitalu i nie wiem co tam wymyślą.
Moze spróbuj umówić się dzień przed wyjazdem, bo jeśli w 13t 4d dziecko będzie już za duże to niektórych parametrów nie da się już pomierzyć.
Ja NIFTY zrobiłam jak było wg usg 11t 0d.

reklama
Do góry