Karola1322
Fanka BB :)
Ja biorę pregna startA i co do kwasu foliowego też słyszałam na początku tylko kwas sie powinno przyjmować, zaś mój lekarz zalecił juz witaminy dla ciężarnych i sama nie wiem co robić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę pregna startA i co do kwasu foliowego też słyszałam na początku tylko kwas sie powinno przyjmować, zaś mój lekarz zalecił juz witaminy dla ciężarnych i sama nie wiem co robić
My planowaliśmy z narzeczonym ślub w sierpniu, cywilny + obiad rodzice, rodzeństwo, ale oczywiście moja mamusia tez no jak to cywilny i jak to tak bez wesela?! I takim oto cudem, ślub i owszem w sierpniu ale 2020 roku chybaaaaa zapomniałam napisać ,że u mnie już wszyscy wiedzą w rodzinie ,u mojego tylko mama i tata. No i dwie przyjaciółki moje. Resztę nie informujemy ,samo wyjdzie w praniu.
Najlepsze jest to ,że mamusia moja naciska na ślub kościelny. Ma uraz chyba do cywilnych po moim rozwodzie ,nie miałam kościelnego. Najlepiej ,żeby przed urodzeniem dziecka. Tylko ,ze ja nie jestem przekonana co do ślubu w ciąży. Szczególnie ,że tyje bardzo i będę wyglądała jak baleron. Jeszcze wysoka jestem to w ogóle. Już nie mówię o moim nastroju i braku chęci do organizacji na szybkiego. Brała któraś z Was ślub w ciąży ??
Ja ciągle myśle ,czy nie lepiej byłoby po.
Prawie 80 kg przy 163, tarczyca i anemia swoje robiaA jakby was z wagą? Ja mam 73 przy wzroście 161 długi czas miałam 70 . Z bliźniaczkami dobilam do 100 ale tak się zawzięłam że zrzuciłam 35 z Chodakowską ..i super się czułam ważąc 65kg a tu znów zaczynam ciążę z identyczna wagą ..