reklama
Ile kobiet tyle historii , niesamowite . Ile czasem przeciwności po drodze do upragnionego dziecka.
My dziś poszliśmy na piknik który się nie odbył..ludzie się zbierali a organizatorów brak! Ludzie zaczęli grzebac w telefonach i ktoś na fb wyslal linka z informacją że impreza przeniesiona na inny termin. Ale pod postem takowej info nie było także został plac zabaw.
U mnie brak mdłości , w pierwszej ciąży też nie miałam więc pewnie teraz też mnie ominą.
My dziś poszliśmy na piknik który się nie odbył..ludzie się zbierali a organizatorów brak! Ludzie zaczęli grzebac w telefonach i ktoś na fb wyslal linka z informacją że impreza przeniesiona na inny termin. Ale pod postem takowej info nie było także został plac zabaw.
U mnie brak mdłości , w pierwszej ciąży też nie miałam więc pewnie teraz też mnie ominą.
To nieciekawie ale serio tak?@Ewa87 u mnie bedzie poród i rozwod
A czemu nieudana??Bylam u lekarza dwa tygodnie temu i powiedziała, że ciążą moze być nieudana ,ale nie doszło do samoistnego poronienia A mdłości to mam takie ,że ledwo żyje
kasica212
Sanka & Samka
Śmieje się bo mam takie wahania nastroju Mąż przeżył 3 razy to i 4 przeżyje, wie że minie.To nieciekawie ale serio tak?
Aa już się wystraszyłam uff będzie dobrzeŚmieje się bo mam takie wahania nastroju Mąż przeżył 3 razy to i 4 przeżyje, wie że minie.
kasica212
Sanka & Samka
Czyli trafiłaś na nie fajnego lekarza. Zakładam, że ciąża młodsza. Ja z OM powinnam mieć prawie 9tc i termin na 30 grudnia. Ale 2 lekarzy patrzyło na usg, betę i moment krwawienia implatycyjnego.Bylam u lekarza dwa tygodnie temu i powiedziała, że ciążą moze być nieudana ,ale nie doszło do samoistnego poronienia A mdłości to mam takie ,że ledwo żyje
A czemu nieudana??
Pęcherzyk był bardzo malutki niby albo ciążą wczesna ( z ostatniej miesiączki wynikało że 6Tydzień ale na USG byla tylko kropeczka) albo nieudana. Jutro ide potwierdzić jak to rzeczywiście jest
reklama
To ja też 13 , 6 kwietnia ostatnia miesiączka i mam dziś 7 tygodni i 1 dzień ,czyli 8 tydzień się zacząłHej Ja mam 13 i to jeszcze 6 tc
Nie wiem jak Wam wychodzi 6 tc..
Kalkulator Porodu - Sprawdź Termin Porodu | eDziecko.pl
Kiedy Urodzi się Twoje Dziecko? Oblicz Prawdopodobną Datę Porodu z Kalkulatorem w eDziecko.pl.
www.edziecko.pl
Ja już jeden rozwód mam i starczy Mój na razie znosi dzielnie moje nastrojeŚmieje się bo mam takie wahania nastroju Mąż przeżył 3 razy to i 4 przeżyje, wie że minie.
Edit: doczytałam ,że patrzycie na wiek na usg nie na OM...
Ogólnie liczy się z OM i tak mam suwaczek. Tak też liczę Te dwa tygodnie bo uznaje się ,że mniej więcej w środku cyklu występuje owulacja to +/-. Logicznie to można powiedzieć ,że średnio jest się w ciąży 38 tygodni ,nie 40
Ostatnia edycja: