reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Słuchajcie może jeszcze z tydzień-dwa poczekamy czy ktoś nowy do nas nie dołączy i założymy sobie tajna grupę na fb? Z dziewczynami z poprzedniej ciąży tak zrobiłyśmy i do dziś jesteśmy bardzo zżyte (a nasze dzieci już skończyły 5 lat!). Nawet widziałyśmy się, mimo, ze jesteśmy z całej Polski. :)

reklama
Słuchajcie może jeszcze z tydzień-dwa poczekamy czy ktoś nowy do nas nie dołączy i założymy sobie tajna grupę na fb? Z dziewczynami z poprzedniej ciąży tak zrobiłyśmy i do dziś jesteśmy bardzo zżyte (a nasze dzieci już skończyły 5 lat!). Nawet widziałyśmy się, mimo, ze jesteśmy z całej Polski. :)
Szczerze to FB lepsze dla mnie bo tam jestem prawie non stop

Jakaś tam grupa na fejsie już jest :p

Dziewczyny a czy któraś z was Zna dobrze przepisy prawa pracy i wie jak teraz wyglada „ochrona” kobiet w ciąży przy umówię o prace? Mam na myśli maksymalna ilość godzin przed komputerem. Czy są to 4h czy coś uległo zmianie?

Super pomysł :)

Dziewczyny a czy któraś z was Zna dobrze przepisy prawa pracy i wie jak teraz wyglada „ochrona” kobiet w ciąży przy umówię o prace? Mam na myśli maksymalna ilość godzin przed komputerem. Czy są to 4h czy coś uległo zmianie?

Przepisy się zmieniły, już nie ma takiego ograniczenia.
A grupa na FB tez juz jest, a nawet dwie ;)

A jakby was z wagą? Ja mam 73 przy wzroście 161 :( długi czas miałam 70 . Z bliźniaczkami dobilam do 100 ale tak się zawzięłam że zrzuciłam 35 z Chodakowską ..i super się czułam ważąc 65kg a tu znów zaczynam ciążę z identyczna wagą ..
Ja wagi jeszcze nie znam ,pewnie dużo.. ,a mam 178 cm wzrostu.
Będę wiedzieć 6 czerwca na wizycie.
Jestem za :)
Jakaś tam grupa na fejsie już jest :p
tego to nie wiedziałam.. hmm..

reklama
Do góry