reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Bylam u lekarza dwa tygodnie temu i powiedziała, że ciążą moze być nieudana ,ale nie doszło do samoistnego poronienia A mdłości to mam takie ,że ledwo żyje

Ile kobiet tyle historii , niesamowite . Ile czasem przeciwności po drodze do upragnionego dziecka.
My dziś poszliśmy na piknik który się nie odbył..ludzie się zbierali a organizatorów brak! Ludzie zaczęli grzebac w telefonach i ktoś na fb wyslal linka z informacją że impreza przeniesiona na inny termin. Ale pod postem takowej info nie było:( także został plac zabaw.

U mnie brak mdłości , w pierwszej ciąży też nie miałam więc pewnie teraz też mnie ominą.

Bylam u lekarza dwa tygodnie temu i powiedziała, że ciążą moze być nieudana ,ale nie doszło do samoistnego poronienia A mdłości to mam takie ,że ledwo żyje
Czyli trafiłaś na nie fajnego lekarza. Zakładam, że ciąża młodsza. Ja z OM powinnam mieć prawie 9tc i termin na 30 grudnia. Ale 2 lekarzy patrzyło na usg, betę i moment krwawienia implatycyjnego.

reklama
Hej Ja mam 13 i to jeszcze 6 tc
To ja też 13 , 6 kwietnia ostatnia miesiączka i mam dziś 7 tygodni i 1 dzień ,czyli 8 tydzień się zaczął ;)
Nie wiem jak Wam wychodzi 6 tc..

Śmieje się bo mam takie wahania nastroju :p Mąż przeżył 3 razy to i 4 przeżyje, wie że minie.
Ja już jeden rozwód mam i starczy :p Mój na razie znosi dzielnie moje nastroje :D

Edit: doczytałam ,że patrzycie na wiek na usg nie na OM...
Ogólnie liczy się z OM i tak mam suwaczek. Tak też liczę ;) Te dwa tygodnie bo uznaje się ,że mniej więcej w środku cyklu występuje owulacja to +/-. Logicznie to można powiedzieć ,że średnio jest się w ciąży 38 tygodni ,nie 40 :)

Ostatnia edycja:
Do góry