reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Choruje na epilepsje niestety boję się leków brać jaki to ma wpływ na dziecko a bez leków też gorzej
Ja brałam ślub w ciąży we październiku 5 miesiącu byłam nie było źle bawiłam się tak samo tylko z umiarem na tym zdjęciu widać jak wyglodam z boku

Ja też nam problemy neurologiczne, ale od 10 lat bez leków.

Mdłości wróciły [emoji85] nie myślałam, że będę z tego się tak cieszyć [emoji12]
Zuza9292 - niedawno sama mnie pocieszałaś jak przeszły mi nudności ;) teraz mam tylko średnio jeden atak nudności na dzień i dużo lepiej się czuję! Piersi nadal bolą ale to zależy od pory dnia z jakim natężeniem - a jak u Ciebie? Ja juz w czwartek mam wizytę więc potwierdzę Ci na pewno że to uatawanie objawów jest ok!;) jestem dobrej myśli!

Dobrze wiedzieć że nie jestem jedna w wieku 35 :-) Ja wczoraj też martwiłam się że przestały mnie boleć piersi i ogólnie samopoczucie mi się poprawiło... Ale dziś rano obudziła mnie kumulacja dolegliwości :mdłości, ból piersi i krzyża i prawego jajnika. Jajnik mnie martwi bo tam mam tą torbiel nieszczęsną... Czy was dziewczyny bolą jajniki czasem? W czwartek mam wizytę siedzę już jak na szpilkach.

reklama
Dobrze wiedzieć że nie jestem jedna w wieku 35 :-) Ja wczoraj też martwiłam się że przestały mnie boleć piersi i ogólnie samopoczucie mi się poprawiło... Ale dziś rano obudziła mnie kumulacja dolegliwości :mdłości, ból piersi i krzyża i prawego jajnika. Jajnik mnie martwi bo tam mam tą torbiel nieszczęsną... Czy was dziewczyny bolą jajniki czasem? W czwartek mam wizytę siedzę już jak na szpilkach.
Ja mam 33, też mnie boli jajnik cały czas :/ i w ogole brzuch ja wizytę mam w piątek zobaczymy. Mi lekarz ostatnio wykrył krwiaka ale nie mam żadnego plamieni nic takiego sie nie dzieje.

Do góry