reklama
Malami1303
Fanka BB :)
Tez mnie pobolewa jajnik i do tego krzyż, wizyta w poniedziałekDobrze wiedzieć że nie jestem jedna w wieku 35 :-) Ja wczoraj też martwiłam się że przestały mnie boleć piersi i ogólnie samopoczucie mi się poprawiło... Ale dziś rano obudziła mnie kumulacja dolegliwości :mdłości, ból piersi i krzyża i prawego jajnika. Jajnik mnie martwi bo tam mam tą torbiel nieszczęsną... Czy was dziewczyny bolą jajniki czasem? W czwartek mam wizytę siedzę już jak na szpilkach.
kasica212
Sanka & Samka
Ja biorę Femibion 1 (on jest do 13tc) i żelazoA i co do kwasu foliowego też słyszałam na początku tylko kwas sie powinno przyjmować, zaś mój lekarz zalecił juz witaminy dla ciężarnych i sama nie wiem co robić
Malami1303
Fanka BB :)
Mi kazał wykończyć kwas foliowy dopiero witaminyA i co do kwasu foliowego też słyszałam na początku tylko kwas sie powinno przyjmować, zaś mój lekarz zalecił juz witaminy dla ciężarnych i sama nie wiem co robić
Właśnie się boję ,że nie będę w stanie z organizacją ,a nawet jak wyjdzie to będę zmęczona i nie będę w stanie się nacieszyć tym dniem.@Ewa87 brałam kościelny już w ciąży, ale planowaliśmy jeszcze bez brzuszka. Odradzam, w końcówce sis się wszystkim zajmowała a ja spałam
Wpadła mi myśl o połączeniu z chrztem, pierwszy taki termin to Wielkanoc 3 w 1 ,święta ,chrzest i ślubEwa, nie martw sie co ludzie będa mowic, tylko rob tak jak tobie będzie wygodniej! Bylam na slubie przyjaciółki gdzie razem ze ślubem ochrzcili swojego synka - bylo pieknie
Bardzo ładnie wyglądałaś :* Ja się boję ,że w 5 miesiącu będę 2 razy większa.. heheChoruje na epilepsje niestety boję się leków brać jaki to ma wpływ na dziecko a bez leków też gorzej
Ja brałam ślub w ciąży we październiku 5 miesiącu byłam nie było źle bawiłam się tak samo tylko z umiarem na tym zdjęciu widać jak wyglodam z boku
Ja teraz biorę Pregna Plus. Świetny skład ,wszystko w 1 tabletce Mój lekarz mówi ,że strzał w dziesiątkę. Opinie także ma świetne bo oczywiście sprawdziłamA i co do kwasu foliowego też słyszałam na początku tylko kwas sie powinno przyjmować, zaś mój lekarz zalecił juz witaminy dla ciężarnych i sama nie wiem co robić
Moje Kochanie robi obiad placki ziemniaczane z sosem ( po węgiersku) i optymalnie ze śmietaną i cukrem
Dzieci układają rzeczy i ogarniają pokój ,troszkę przy tym marudząc oczywiście bo nie byliby sobą
,a ja … hmm.. ja się lenie
kasica212
Sanka & Samka
Ja za to ogólnie mam zaparcia lekkie ,czuję różnicę w ciąży i przed ,ale jak wypiję maślankę i zagryzę ogórkiem zaraz przechodzi hehe.@Ewa87 pregna plus po 3 dniach oddałam doktor na wydanie i przeszłam na Femibion + oddzielnie żelazo. Po pregnie miała strasznie bolesne skurcze jelit i biegunkę :/
U każdego inaczej Tak jak każda ciąża inna . Ja tą najgorzej odczuwam, pod względem fizycznym jak i psychicznym, bo mam huśtawki nastrojów. Na końcu mojemu się medal należy
kasica212
Sanka & Samka
Hej Ja mam 13 i to jeszcze 6 tcWitajcie mój termin to 12 stycznia 2020r.
Narazie to ósmy tydzień jutro idę zobaczyć fasolkę
reklama
milka181
Zaangażowana w BB
Dokładnie ja tak samo i wychodzi 6+6 od jutra 7Hej Ja mam 13 i to jeszcze 6 tc