kasica212
Sanka & Samka
@Karola1322 a czemu neurolog?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zuza9292 - niedawno sama mnie pocieszałaś jak przeszły mi nudności teraz mam tylko średnio jeden atak nudności na dzień i dużo lepiej się czuję! Piersi nadal bolą ale to zależy od pory dnia z jakim natężeniem - a jak u Ciebie? Ja juz w czwartek mam wizytę więc potwierdzę Ci na pewno że to uatawanie objawów jest ok! jestem dobrej myśli!Kurcze a ja od trzech dni nie mam mdłości. Zamiast cieszyć się to mam schize, ze cos nie tak [emoji53]. Predzej w sumie tak mialam z piersiami i okazalo sie, ze wszystko jest okej. No ale :/.
Ewa, nie martw sie co ludzie będa mowic, tylko rob tak jak tobie będzie wygodniej! Bylam na slubie przyjaciółki gdzie razem ze ślubem ochrzcili swojego synka - bylo pieknieaaaa zapomniałam napisać ,że u mnie już wszyscy wiedzą w rodzinie ,u mojego tylko mama i tata. No i dwie przyjaciółki moje. Resztę nie informujemy ,samo wyjdzie w praniu.
Najlepsze jest to ,że mamusia moja naciska na ślub kościelny. Ma uraz chyba do cywilnych po moim rozwodzie ,nie miałam kościelnego. Najlepiej ,żeby przed urodzeniem dziecka. Tylko ,ze ja nie jestem przekonana co do ślubu w ciąży. Szczególnie ,że tyje bardzo i będę wyglądała jak baleron. Jeszcze wysoka jestem to w ogóle. Już nie mówię o moim nastroju i braku chęci do organizacji na szybkiego. Brała któraś z Was ślub w ciąży ??
Ja ciągle myśle ,czy nie lepiej byłoby po.
Zuza9292 - niedawno sama mnie pocieszałaś jak przeszły mi nudności teraz mam tylko średnio jeden atak nudności na dzień i dużo lepiej się czuję! Piersi nadal bolą ale to zależy od pory dnia z jakim natężeniem - a jak u Ciebie? Ja juz w czwartek mam wizytę więc potwierdzę Ci na pewno że to uatawanie objawów jest ok! jestem dobrej myśli!
Choruje na epilepsje niestety boję się leków brać jaki to ma wpływ na dziecko a bez leków też gorzej@Karola1322 a czemu neurolog?
Ja brałam ślub w ciąży we październiku 5 miesiącu byłam nie było źle bawiłam się tak samo tylko z umiarem na tym zdjęciu widać jak wyglodam z bokuaaaa zapomniałam napisać ,że u mnie już wszyscy wiedzą w rodzinie ,u mojego tylko mama i tata. No i dwie przyjaciółki moje. Resztę nie informujemy ,samo wyjdzie w praniu.
Najlepsze jest to ,że mamusia moja naciska na ślub kościelny. Ma uraz chyba do cywilnych po moim rozwodzie ,nie miałam kościelnego. Najlepiej ,żeby przed urodzeniem dziecka. Tylko ,ze ja nie jestem przekonana co do ślubu w ciąży. Szczególnie ,że tyje bardzo i będę wyglądała jak baleron. Jeszcze wysoka jestem to w ogóle. Już nie mówię o moim nastroju i braku chęci do organizacji na szybkiego. Brała któraś z Was ślub w ciąży ??
Ja ciągle myśle ,czy nie lepiej byłoby po.