reklama
Ja mam bóle okresowe non stop , też mnie to martwi ..i teraz trochę przeziębiona więc ogólnie osłabiona ale poza tym nic więcej.
Czy wy będziecie jesc sery pleśniowe pasteryzowane (jeśli lubicie) czy odstawiacie? Bo artykuły mówią różnie..a ja uwielbiam ! O i serek kozi mniam mniam a chyba nie wolno
Czy wy będziecie jesc sery pleśniowe pasteryzowane (jeśli lubicie) czy odstawiacie? Bo artykuły mówią różnie..a ja uwielbiam ! O i serek kozi mniam mniam a chyba nie wolno
Karola1322
Fanka BB :)
Też tak czuję najgorzej na wieczórTeż czuję jakbym coś z watrobą miała, może nie boli, ale mam takie wrażenie jakbym szklankę tłuszczu wypiła i tak jest od kilku dni.
Koteczka01
Dla mnie yerba mate jest obrzydliwa, jakby pić wywar z tytoniu. Ale tak jak kawa zawiera kofeinę, wiec raczej dozwolona jest w niedużych ilościach. Jeśli Tobie smakuje to raczej niezbyt mocna raz dziennie nie powinna zaszkodzić, choć w ciąży na zmęczenie najlepszy jest...sen...wychodzi zdrowiejA co myślicie o yerba mate? Chyba zdrowsza niż kawa?
Kuczmanowa
Początkująca w BB
Ja mam bóle okresowe non stop , też mnie to martwi ..i teraz trochę przeziębiona więc ogólnie osłabiona ale poza tym nic więcej.
Mi lekarz powiedział, że mogę jeść. Nawet jak mam ochotę na tatara to od czasu do czasu to mogę. Powiedział, żeby nie dać się zwariować
Koteczka01
Ja jem sery pleśniowe. Jeśli są z pasteryzowanego mleka i są chigienicznie pakowane (lepiej nie kupować luzem na wagę tylko fabrycznie zapakowane) nie ma zagrożenia.Ja mam bóle okresowe non stop , też mnie to martwi ..i teraz trochę przeziębiona więc ogólnie osłabiona ale poza tym nic więcej.
ja bardzo lubię , niedawno zaczęłam pić , różne smaki sąDla mnie yerba mate jest obrzydliwa, jakby pić wywar z tytoniu. Ale tak jak kawa zawiera kofeinę, wiec raczej dozwolona jest w niedużych ilościach. Jeśli Tobie smakuje to raczej niezbyt mocna raz dziennie nie powinna zaszkodzić, choć w ciąży na zmęczenie najlepszy jest...sen...wychodzi zdrowiej
Tatara? OMGMi lekarz powiedział, że mogę jeść. Nawet jak mam ochotę na tatara to od czasu do czasu to mogę. Powiedział, żeby nie dać się zwariować
reklama