reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, a Wy macie mdłości + wymioty czy tylko Wam niedobrze?
Na ból głowy mówią często zeby dużo wody pic

Ja na świeży imbir już nie mogę nawet patrzeć. Kupiłam tabletki z imbirem i łykam dwa razy dziennie. Kupiłam też opaski na młości, zakłada się je na obydwa nadgarstki, ale są strasznie niewygodne, bo ciasne i chyba zatrzymują przepływ krwi w rękach. Wczoraj nosiłam pół dnia i do dzisiaj mam spuchnięte ślady na rękach. Chyba najbardziej pomagają te tabletki z imbirem.
Kurde a ja przez ta alergie nic nie moge :/
U mnie mdlosci a na niektore zapachy odruch wymiotny juz sie pojawia, wiec nie wiem co bedzie dalej [emoji85]

Ja miałam mdłości i wymioty przez półtora tygodnia. Teraz jest lepiej, może te tabletki pomogły, a może samo przeszło. Ważne, że przeszło, bo myślałam, że tego nie przeżyję ;)

Te mdłości to chyba przez pierwsze tygodnie ? Współczuję dziewczyny, ale może wszystko przede mną..jeśli ma to być cena dzidziusia to myślę że się opłaca heh

U mnie lekkie mdłości, do których można się przyzwyczaić, najgorzej jak mam odruch wymiotny - codziennie rano bez powodu i na różne zapachy.

Mięta mi nie pomaga :/ U mnie właśnie działał, ale przez uczulenie muszę sobie odpuścić :( a próbowałaś do gorącej (ale nie wrzącej) wody wrzucić właśnie kawałek imbiru (kilka centymetrów nawet) i cytrynę? Bo mi właśnie to pomogło no ale i tak dupa bo alergia.
Ja mam mdłości w sumie przez większość dnia, wieczorem przeważnie jest lepiej. Zapachy to już odruch wymiotny we mnie wywołują :/

Próbowałam imbir, cytryna i miód przez kilka dni, bo czułam, że przeziębienie mnie łapało, ale od imbiru miałam większą zgagę i już nie mogę na niego patrzeć...blee:(

reklama
Do góry