reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Jestem po... 4tc5d beta 88, powiedziala, że mała. Nie wie, czemu plsamienia, mam czekać, iśc za 2tyg najwcześniej do gin bo nic wczesniej się nie zobaczy. Żadbych leków, mimo, że prosiłam. Paniętacie jaką bętę miałyście na tym etapie? Czuję się jeszcze bardziej ujowo...

reklama
Jestem po... 4tc5d beta 88, powiedziala, że mała. Nie wie, czemu plsamienia, mam czekać, iśc za 2tyg najwcześniej do gin bo nic wczesniej się nie zobaczy. Żadbych leków, mimo, że prosiłam. Paniętacie jaką bętę miałyście na tym etapie? Czuję się jeszcze bardziej ujowo...
Powtorz za 48h.
Ja mialam 140 i niestety biochemiczna. Ale Twoja moze po prostu pozno wystartowala?

Może miałaś późną owulacje i dlatego taka mała beta. Najważniejszy jest przyrost. Sprawdź we wtorek po południu i będziesz miała czarno na białym. Ja 2 dni po spodziewane @ miałam 280 bhcg. Ale ja mam długie cykle i późną owulacje. Co skutkuje tydzień młodsza ciaza niż powinna być. Teraz jestem 5+4 A z usg wychodzi 4t4d czyli rowniutko tydzień. Nie martw się. Zrób we wtorek betę i zobacz jaki przyrost. Powinna urosnąć do 150

Cześć Dziewczyny! Mogę do Was dołączyć? :) Termin wg ovufriend to 8 stycznia, ale wizyta potwierdzająca ciążę dopiero przede mną (22 maja) ;) Póki co muszę zaufać 2 testom i wynikowi bety :)

żabka 86 wow 4 dzieci :D a ja się stresowałam, że moja 3 to już będzie hardcore na maksa..jak dajesz radę? i jeszcze bliźniaki byś chciała super :D podziwiam
Dzieci w szkole i w przedszkolu a ja w domu sama. 10 l corka sama sprzata w swoim pokoju codziennie .nawet zmywa podloge. Moja 4 latka tez lozko swoje scieli tzn. Posciel w kostke sklada i kladzie na lozko. Ja od poczatku ucze dzieci pozadku i sa przyzwyczajone. Ja tez tak bylam wychowana a mialam duze rodzenstwo.

133

Miesiac temu mialsm wycinany woreczek, moze cykl mi się przesunal troche, bo jak zawsze msm 2 dni okres, max 3 to ostatni miałam chyba z 7 i w 5dniu okresu operacja...

reklama
Dzieci w szkole i w przedszkolu a ja w domu sama. 10 l corka sama sprzata w swoim pokoju codziennie .nawet zmywa podloge. Moja 4 latka tez lozko swoje scieli tzn. Posciel w kostke sklada i kladzie na lozko. Ja od poczatku ucze dzieci pozadku i sa przyzwyczajone. Ja tez tak bylam wychowana a mialam duze rodzenstwo.

to mi chyba brak konsekwencji jak mówię, żeby posprzątały to jest lament.. jak już posprzątają to wszystko upchane na półkach, że ręce opadają ... jak teraz będę miała więcej wolnego w ciąży wezmę się już za to konkretnie..

Do góry