reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
ja wybieram sie dopiero po skonczonym 7tc, w ciazy z synkiem w 5tc bylo widac tylko pecherzyk ciazowy, dopiero tydzien pozniej serduszko dlatego teraz sie nie spiesze bo pamietam jak zestresowana bylam po usg w 5tc ze serduszka nieuwidoczniono w obrazie usg bo standardowo w 21dniu po zaplodnieniu podejmuje ono prace

ja wybieram sie dopiero po skonczonym 7tc, w ciazy z synkiem w 5tc bylo widac tylko pecherzyk ciazowy, dopiero tydzien pozniej serduszko dlatego teraz sie nie spiesze bo pamietam jak zestresowana bylam po usg w 5tc ze serduszka nieuwidoczniono w obrazie usg bo standardowo w 21dniu po zaplodnieniu podejmuje ono prace

Też chyba poczekam na połowę 7tyg, chciałabym skę wyrobić przed dniem matki :)
Ale teraz mam inną wątpliwość - od lat chodzę do jednej pani ginekolog prywatnie w luxmedzie. Ale USG chyba muszę robić u innego lekarza, w innym terminie, w innym gabinecie, nie w ramach jednej wizyty u tej samej pani doktor.

U mnie bolące i wrażliwe piersi, ciągłe zmęczenie, lekkie pobolewanie podbrzusza i duża wrażliwość na zapachy. Czy któraś ma juz na takim wczesnym etapie nudności?
Tak. Zwłaszcza na widok jajek. I często podczas jazdy autem. Wymiotów póki co brak, choć bywało blisko:p

Zgadzam się, niepotrzebne nerwy. Ja w styczniu poszłam w 5 tyg i nie było nawet pęcherzyka. A potem wizyty co tydzień, ciagle sprawdzanie bety... nie mogłam się skupić na pracy, bo sprawdzałam co chwile czy są wyniki

Cześć dziewczyny, jak się czujecie? Dziś mam 5t0d czyli zaczynam 6 tydzien. Brzuch już mi tak strasznie nie dokucza, więc jest dobrze. Innych objawów oprócz częstego sikania i lekkiego bólu piersi nie mam na szczęście ;)

Cześć dziewczyny, jak się czujecie? Dziś mam 5t0d czyli zaczynam 6 tydzien. Brzuch już mi tak strasznie nie dokucza, więc jest dobrze. Innych objawów oprócz częstego sikania i lekkiego bólu piersi nie mam na szczęście ;)
U mnie 4t2d dopiero. Tez na razie niewiele mam objawów :) kiedy wybierasz się do gin?

reklama
Do góry