reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, po ilu dniach po owulacji wyszedł Wam test pozytywny? Ja jestem 10 dni po. Testowałam 2 dni temu i negatyw. Teraz chce poczekać jeszcze z 2 dni ale już tracę nadzieję.

Wg mnie za wcześnie robiłaś. Ja miałam inseminacje i robiłam w 15 dniu po i wyszedl zaledwie cień drugiej kreski więc tego samego dnia beta z krwi
Dziewczyny, po ilu dniach po owulacji wyszedł Wam test pozytywny? Ja jestem 10 dni po. Testowałam 2 dni temu i negatyw. Teraz chce poczekać jeszcze z 2 dni ale już tracę nadzieję.

Ale krechy! Gratulacje

Po chwili obie były rownie wyraźne jestem lekko w szoku, ale o dziwo w miarę spokojna. To mój drugi test w życiu, pierwszy pozytywny
Teraz tylko beta x2 i oczekiwanie na pierwsze USG. Planuję pójść 25.05, będzie połowa 7 tygodnia, to już chyba wszystko będzie widać

Zrób test po 14 dniach od owulacji, bo teraz jest za wcześnie. Czasem 14 dni to też za wcześnie. Skoro nie ma @ to jest nadzieja :)

Hej, przykro mi z powodu Twoich strat! Ja miałam poronienie w grudniu w tamtym roku i teraz 1 kwietnia. Miałaś pierwszy okres po poronieniu czy od razu zaszłas?
Dzięki. Z jakiego powodu były Twoje poronienia? Ja dostałam miesiączkę po poronieniu, ale była ona dużo słabsza niż zwykle. I po miesiączce prawdopodobnie owulacja musiała być wcześniej niż zwykle i udało się zajść

Jak poprzednim razem robiłam betę to 11 dni po owulacji beta była 1,4 a 14 dpo było 12. Za to teraz testy i cienie cieni zaczęły mi wychodzić od 8 dpo. Wiec nie ma reguły. Najlepiej poczekać do 14 dnia :) trzymam kciuki :)

reklama
Ja nie wiem kiedy miałam owu :D ale jeśli wtedy, kiedy mi się wydaje, to test zrobiłam 17 po owu

Do góry