Wspaniale
No to ten... pojawiła się po kilku sekundach jutro lecę na betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to ten... pojawiła się po kilku sekundach jutro lecę na betę
Ale krechy! GratulacjeNo to ten... pojawiła się po kilku sekundach jutro lecę na betę
Dziewczyny, po ilu dniach po owulacji wyszedł Wam test pozytywny? Ja jestem 10 dni po. Testowałam 2 dni temu i negatyw. Teraz chce poczekać jeszcze z 2 dni ale już tracę nadzieję.
Ale krechy! Gratulacje
No tak myślałam, że będą dwie kreski GratulujęNo to ten... pojawiła się po kilku sekundach jutro lecę na betę
Zrób test po 14 dniach od owulacji, bo teraz jest za wcześnie. Czasem 14 dni to też za wcześnie. Skoro nie ma @ to jest nadziejaDziewczyny, po ilu dniach po owulacji wyszedł Wam test pozytywny? Ja jestem 10 dni po. Testowałam 2 dni temu i negatyw. Teraz chce poczekać jeszcze z 2 dni ale już tracę nadzieję.
Dzięki. Z jakiego powodu były Twoje poronienia? Ja dostałam miesiączkę po poronieniu, ale była ona dużo słabsza niż zwykle. I po miesiączce prawdopodobnie owulacja musiała być wcześniej niż zwykle i udało się zajśćHej, przykro mi z powodu Twoich strat! Ja miałam poronienie w grudniu w tamtym roku i teraz 1 kwietnia. Miałaś pierwszy okres po poronieniu czy od razu zaszłas?
Jak poprzednim razem robiłam betę to 11 dni po owulacji beta była 1,4 a 14 dpo było 12. Za to teraz testy i cienie cieni zaczęły mi wychodzić od 8 dpo. Wiec nie ma reguły. Najlepiej poczekać do 14 dnia trzymam kciukiDziewczyny, po ilu dniach po owulacji wyszedł Wam test pozytywny? Ja jestem 10 dni po. Testowałam 2 dni temu i negatyw. Teraz chce poczekać jeszcze z 2 dni ale już tracę nadzieję.
Ja nie wiem kiedy miałam owu ale jeśli wtedy, kiedy mi się wydaje, to test zrobiłam 17 po owuDziewczyny, po ilu dniach po owulacji wyszedł Wam test pozytywny? Ja jestem 10 dni po. Testowałam 2 dni temu i negatyw. Teraz chce poczekać jeszcze z 2 dni ale już tracę nadzieję.