reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
W którym tygodniu uważacie, że jest na tyle bezpiecznie żeby powiedzieć rodzinie? Jakie są wasze plany?
Jestem po niedawnym łyzeczkowaniu i powiem Ci ze najlepiej jest wstrzymać się do 12 tygodnia. Nie dość że strata boli to jeszcze rodzina nie wiedziała jak wogole rozmawiać i słowa sprawiały jeszcze większy bòl.

To mamy prawie równo :) u mnie 4t6d :)
U mnie czasami bol brzucha, czeste siku, piersi raz mocno raz słabiutko, sennosc straszna i zawroty czasami.
Cześć dziewczyny, jak się czujecie? Dziś mam 5t0d czyli zaczynam 6 tydzien. Brzuch już mi tak strasznie nie dokucza, więc jest dobrze. Innych objawów oprócz częstego sikania i lekkiego bólu piersi nie mam na szczęście ;)

To mamy prawie równo :) u mnie 4t6d :)
U mnie czasami bol brzucha, czeste siku, piersi raz mocno raz słabiutko, sennosc straszna i zawroty czasami.
Też mam tak z piersiami, że raz mocno raz słabiej. Może nie jestem bardzo senna, ale nic mi się nie chce (choć to może być zwykły leń, a nie objaw ciąży ;) ), a muszę popracować w domu na komputerze.

Hej jestem mamą 4 latka... Wczoraj zobaczyłam dwie kreski na teście aż nie mogłam uwierzyć w poprzedniej ciąży ani jeden test mi nie wyszedł. Trochę się boję tej ciąży jak będzie. Termin pokazuje mi na 7 styczeń

Załączniki

• IMG_20190502_124325.jpg
    IMG_20190502_124325.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 143
reklama
Dziewczyny ja zasypiam na siedząco w pracy ;(
Współczuję siedzenia w pracy. Ja teraz mam wolny tydzień, ale od poniedziałku też będę siedzieć. Tylko, że mam dwie prace, w tym jedną gdzie pracuję w domu i właściwie zawszę coś muszę zrobić na komputerze...a tak mi się nie chce...:(

Do góry