reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
U mnie 4t2d dopiero. Tez na razie niewiele mam objawów :) kiedy wybierasz się do gin?

To jestesmy na tym samym etapie :) u mnie tez 4t2d
Dzisiaj rano zrobilam betę, czekam na wynik.
Do lekarza pójdę w następną sobotę, a na usg planuję między 21.05 a 25.05
Ciażę chce prowadzic w luxmedzie i tam jest tak, ze usg robi inny lekarz na oddzielnej wizycie, a inny prowadzi ciaze.

To jestesmy na tym samym etapie :) u mnie tez 4t2d
Dzisiaj rano zrobilam betę, czekam na wynik.
Do lekarza pójdę w następną sobotę, a na usg planuję między 21.05 a 25.05
Ciażę chce prowadzic w luxmedzie i tam jest tak, ze usg robi inny lekarz na oddzielnej wizycie, a inny prowadzi ciaze.
Daj znać jak wyjdzie beta

Dziewczyny, jestem w 5t0d. W poniedziałek robiłam betę wyszła 319. Dziś robiłam ponownie jest 806. Czy to jest prawidłowy przyrost?

reklama
Do góry