reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Dzięki. Z jakiego powodu były Twoje poronienia? Ja dostałam miesiączkę po poronieniu, ale była ona dużo słabsza niż zwykle. I po miesiączce prawdopodobnie owulacja musiała być wcześniej niż zwykle i udało się zajść
Nie znam powodu. Tu w Anglii robią badania dopiero po 3 poronieniu. Zrobiłam na własną rękę te genetyczne z testdna i czekam na wyniki. Ja jeszcze nie dostałam pierwszego okresu ale liczę na to że nie dostanę. Drugie poronienie było bardzo wcześnie bo w 6 tygodniu. A czy Ty znasz powód?

Nie znam powodu. Tu w Anglii robią badania dopiero po 3 poronieniu. Zrobiłam na własną rękę te genetyczne z testdna i czekam na wyniki. Ja jeszcze nie dostałam pierwszego okresu ale liczę na to że nie dostanę. Drugie poronienie było bardzo wcześnie bo w 6 tygodniu. A czy Ty znasz powód?
Ja miałam puste jajo płodowe. A czy przed poronieniami było bicie serca?

7A6B6B9B-CF2C-4C17-832E-BEAFBA2C9AE9.jpeg

Witam sie i ja dzis 33dc, przewidywany termin porodu 4.01
Z dolegliwosci mam zawroty glowy, sennosc, tkliwosc piersi, bole podbrzusza, zmiany nastroju i uderzenia goraca.
Trzymam kciuki za nas wszystkie!!!

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie bolące i wrażliwe piersi, ciągłe zmęczenie, lekkie pobolewanie podbrzusza i duża wrażliwość na zapachy. Czy któraś ma juz na takim wczesnym etapie nudności?
Ja w pierwszej ciąży nie miałam nudności ani nie wymiotowalam. Za to często latalam siku.
Teraz spać i jeszcze raz spać, piersi bolą i podbrzusze.

Do góry