miniminivv
Zaangażowana w BB
Ja też nie mam pojęciaJa nie wiem kiedy miałam owu ale jeśli wtedy, kiedy mi się wydaje, to test zrobiłam 17 po owu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie mam pojęciaJa nie wiem kiedy miałam owu ale jeśli wtedy, kiedy mi się wydaje, to test zrobiłam 17 po owu
Nie znam powodu. Tu w Anglii robią badania dopiero po 3 poronieniu. Zrobiłam na własną rękę te genetyczne z testdna i czekam na wyniki. Ja jeszcze nie dostałam pierwszego okresu ale liczę na to że nie dostanę. Drugie poronienie było bardzo wcześnie bo w 6 tygodniu. A czy Ty znasz powód?Dzięki. Z jakiego powodu były Twoje poronienia? Ja dostałam miesiączkę po poronieniu, ale była ona dużo słabsza niż zwykle. I po miesiączce prawdopodobnie owulacja musiała być wcześniej niż zwykle i udało się zajść
Ja miałam puste jajo płodowe. A czy przed poronieniami było bicie serca?Nie znam powodu. Tu w Anglii robią badania dopiero po 3 poronieniu. Zrobiłam na własną rękę te genetyczne z testdna i czekam na wyniki. Ja jeszcze nie dostałam pierwszego okresu ale liczę na to że nie dostanę. Drugie poronienie było bardzo wcześnie bo w 6 tygodniu. A czy Ty znasz powód?
Nie. Pierwsze poronienie zarodek przestał się rozwijać w 6 tyg i w 8 tyg był 2 tyg do tyłu bez bicia serca. Druga to ciąża nieznanej lokalizacji.Ja miałam puste jajo płodowe. A czy przed poronieniami było bicie serca?
Częsta zgaga, zawroty głowy przy gwałtownym wstawaniu, senność i czasem ból w okolicy jajnikówMacie jakieś objawy?
U mnie bolące i wrażliwe piersi, ciągłe zmęczenie, lekkie pobolewanie podbrzusza i duża wrażliwość na zapachy. Czy któraś ma juz na takim wczesnym etapie nudności?Macie jakieś objawy?
Ja w pierwszej ciąży nie miałam nudności ani nie wymiotowalam. Za to często latalam siku.U mnie bolące i wrażliwe piersi, ciągłe zmęczenie, lekkie pobolewanie podbrzusza i duża wrażliwość na zapachy. Czy któraś ma juz na takim wczesnym etapie nudności?