Celia89
Fanka BB :)
ja się nie lubię uśmiechać na zdjęciach. Na pewno przejdą obróbkę Niby Małgośka mi ma je obrobić wstępnie, jak to foto, ale ja zawsze muszę zrobić mistrzowski szlif;p trochę wyostrzyć makijaż bo znika na zdjęciach, tutaj fałdek, tam niteczka i w kamerze rav muszę podkręcić kolory. Potem mi na fejsach piszą, że ciąza mi służy. Ah dziękuję dziękujęPatrzyłam czy nasza grupa zamknięta-nadal nie. Mam nadzieję że pokażesz zdjęcia z sesji, pewnie piękne :-) ja jestem okrutną babą i na zdjęciach wychodzę bardzo zacięta (już mi nawet na zwykłych zdjęciach nie każą się uśmiechać)
@SalsaPL - coś wiadomo z zamknięciem?
Mi mimo ujowych wyników nie kazał powtarzać moczu. Dziad jeden.
Rozchodzilam to moje rwanko. Oby tak dalej:-)
Na zdjęciach jest ważny kontakt z fotografem i samoświadomość oraz akceptacja swojego cielska;p inaczej ujnia. To widać, że ktoś jest spięty, czuje dyskomfort, nie wyspał się, źle się czuję w takiej pozycji, sytuacji, czy stylizacji. Mięśnie twarzy są zdradzieckie;p
Mi pomimo bakterii i tp powiedział, że rewelacyjne wyniki on jest lekarzem wie lepiej ...
Grupa incognito by się przydała zdałabym relację z wczorajszego dnia... ale milczę. Napomnę tylko, że coś miało miejsce i tyle;p