reklama
chianti_riserva
Fanka BB :)
Dziewczyny a macie już skurcze przepowiadajace? Jak to rozpoznać jaki to.bol i mniej wiecej na jakiej wysokości? Bo dzisiaj czuję dziwne prądy i nie wiem czy to to czy nie to
Ja też nie wiem [emoji23] ani w pierwszej ani w tej ciąży nie miałam.Dziewczyny a macie już skurcze przepowiadajace? Jak to rozpoznać jaki to.bol i mniej wiecej na jakiej wysokości? Bo dzisiaj czuję dziwne prądy i nie wiem czy to to czy nie to
Celia89
Ja też czuję prądy ale wyszłam z założenia, że gnojarz mnie kopie po pęcherzu ^^
Celia89
Kurła u mnie to się wściekli z tym akoholem teraz dostałam czekoladowe ciasteczka 1,6% alko... to już zamiast się opychać słodyczami wole se pier...nąć warke radlera.
Marchewka84
Dziewczyny jestem po badaniach prenatalnych III trymestru. Malutka wazy prawie 1700 gram ) co daje nam 93 centyl wiec przy tej górnej normie. Wszystkie przepływy i pomiary wyszły prawidłowo . Jak na razie ułożenie pośladkowe . Ale podobno jeszcze do 34 może się przekręcić . Później będzie coraz ciężej . Trzeba czekać . A u Was maluszki jak są ułożone ?
Dziewczyny jestem po badaniach prenatalnych III trymestru. Malutka wazy prawie 1700 gram ) co daje nam 93 centyl wiec przy tej górnej normie. Wszystkie przepływy i pomiary wyszły prawidłowo . Jak na razie ułożenie pośladkowe . Ale podobno jeszcze do 34 może się przekręcić . Później będzie coraz ciężej . Trzeba czekać . A u Was maluszki jak są ułożone ?
Wow jaka duża.Który masz tc.
34? Mi gin mój mówił że do 32.Dziewczyny jestem po badaniach prenatalnych III trymestru. Malutka wazy prawie 1700 gram ) co daje nam 93 centyl wiec przy tej górnej normie. Wszystkie przepływy i pomiary wyszły prawidłowo . Jak na razie ułożenie pośladkowe . Ale podobno jeszcze do 34 może się przekręcić . Później będzie coraz ciężej . Trzeba czekać . A u Was maluszki jak są ułożone ?
reklama
Zybulowa
Może zależy od wielkości dziecka??34? Mi gin mój mówił że do 32.