reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Właśnie u mnie wygląda to inaczej. Szukałam w necie i inni mają ten sam problem. Szukałam w ustawieniach, bo może czegoś nie mam włączonego, ale nic nie znalazłam. Więc napisałam do nich zapytanie i zobaczymy co odpiszą. Jak będę coś o tym wiedzieć to dam znać, abyśmy wszystkie mogły włączyć ten panel:)

reklama
Ja do płożnej środowiskowej idę na koniec. ALe już się zapisałam do przychodni z której chcę tą położną, podobno pokazuje jak karmić i tp. I już mam wybraną położną, ktorą chcę do porodu, ale kazała mi się odezwać dopiero za miesiąc. :p no no... zaraz rodzimy. Ja za 3 miesiące i 3 dni ;p

My dzisiaj już 27+6 i zastanawiam sie kiedy to tak zleciało. A na samą myśl, że za 10 tygodni mogę rodzić to się stresuje [emoji85] i jednocześnie doczekać się nie mogę [emoji3059] Ale wolałabym jednak żeby Dawidek poczekał do tego stycznia...zawsze to będzie rok młodszy [emoji1787]
Mój M mówi, że jak dziecko urodzi się w grudniu to odrazu będzie miało roczny przebieg ;) Chyba za dużo o samochodach myśli;)

Mój fachowiec obudził mnie dziś 3 x w nocy, trzeba go wpuścić oknem, nakarmić mokra karma, wypuścić tarasem. I tak w koło Macieju. Mam ją dwa lata, ani razu dziador nie siadł na kolana. Za to mam co noc co najmniej 2 myszki na śniadanie :-).
Marzę o zwierzątku które będzie się tulac. Bo pies smietnikowy jest kochany ale za wiele lat spędził na śmietnikach i nie jest nauczony takich reakcji. Plus za to że śpi w koszyku i jest bezproblemowy, poza sierścia, łapami i odgłosami zoładkowymi :-)
Przynajmniej robi Tobie śniadanie ;) a to, że Ty nie chcesz jego rarytasów to cóż on może na to poradzić;)

:o :o :o :o :o

Załączniki

• Screenshot_2019-10-17-12-07-49.png
    Screenshot_2019-10-17-12-07-49.png
    247,8 KB · Wyświetleń: 68
reklama
W prawym górnym rogu jest u mnie panel swiadczeniobiorcy. Wchodzę i po lewej stronie są zasiłki. Tam jak klikam otwierają się wszystkie l4. Klikam na bieżące na zielony plus i albo jest już data decyzji albo jeszcze puste. Data decyzji pojawia mi się wcześniej a po ok tygodniu jest już tam podana data wypłaty.
Napisałam do ZUS i już mam panel świadczeniobiorcy.

Do góry