reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Adapter z allegro co wybrałam opcję kurier 48, od zeszłego tygodnia nie doszedł. Wczoraj o 20 dostałam sms że dopiero został przekazany przewoźnikowi. Naprawdę typ od aukcji dostanie negatywną opinię... zwłaszcza że kasę dostał bluecash czyli kasa na konto w 5 minut... ja to powinnam mieć we wtorek maks u siebie... to mi paczki z ali potrafię w tydzień dojść.... albo karma dla królików z Berlina w dwa dni. Na niedzielę mi to potrzebne a ktoś sobie robi jaja.

reklama
Fakt. To kiecki na jedną okazję. Powinni mieć coś w zanadrzu i omówić z tobą. Zamówiłabys gdyby ci nie pasowało.
Droga taka sesja?
Ok 350 bierze za 3 kadry. Ja będę miała 7+ najem apartamentów. Nie wiem ile matka wydała :p plus makijaż fryzura i zawsze ona zalatwiala ciuchy. Stąd mój brak przygotowania. Ciążowe ubrania mam ale to są same uciagliwe swetry. W sukienki z przed ciąży nie wejdę bo to wszystko na fizbinach, gorsetowe lub tiulowe ale z tymi satynowymi pasami w pasie. Xd no muszę kupić. Bo co ja w plazowce będę pozowac :p

Ok 350 bierze za 3 kadry. Ja będę miała 7+ najem apartamentów. Nie wiem ile matka wydała :p plus makijaż fryzura i zawsze ona zalatwiala ciuchy. Stąd mój brak przygotowania. Ciążowe ubrania mam ale to są same uciagliwe swetry. W sukienki z przed ciąży nie wejdę bo to wszystko na fizbinach, gorsetowe lub tiulowe ale z tymi satynowymi pasami w pasie. Xd no muszę kupić. Bo co ja w plazowce będę pozowac :p

Wow, zapowiada się nieźle :-)

Wow, zapowiada się nieźle :-)
No mam sprzed ciąży to mogę wrzucić studyjne :p akurat bieliznę. Fakt gacie moje stanik jej. Takie fashion fajne. Ona robi komercyjne więc musi mieć wyprawę :p po tonie szpachli w Photoshopie jestem jak tap madl xd

Załączniki

• 27501045_10208460283703831_8131575851082508722_o.jpg
    27501045_10208460283703831_8131575851082508722_o.jpg
    97,4 KB · Wyświetleń: 131
Nooo, piękne :-) jaki ty masz kształtny tylek :-)
Eee myślę, że mi go tak ukształtowała :D wtedy ważyłam już 60 kilo i robił mi się fałd nad tymi gaciami, więc na pewno taka chuda nie byłam ;P kiedyś byłam owszem... patrze na zdjęcia z innych sesji i naprawdę miałam taką figurę, ale to był już grudzień 2018 :p... czyli pierwsze 10 kg +
No Foty ona robi cudne, ale boje się ciążowej, bo ciężko mi się ustawia z brzuchem. Jak się bawimy z nie mężem to jest problem, żeby tu nogi ręce fajnie zagrały, a jednoczesnie brzuszek było widać. XD co weekend to samo i widzę, że już ma dość. No i na tym zdjęciu byłam szczuplejsza 17 kilo :o..... Niby na domowych mi okrągła buzia nie wychodzi... :p najbardziej się boje twarzy niczym księżyc w pełni...

A mi nic nie dokuczalo poza tym, że byłam nie wyspana i chciało mi się spać. Jak się ochlałam glukozy to nawet jeśc mi się nie chciało z pół dnia... Jedynie niedospanie się odbijało, a jak się nie wyśpię to bywam drazliwa, akurat po glukozie karmiłam zajęce. Doliczyłam do 11 kolby, przypomniało mi się, że Popuś zdechł... i już reszte dnia było użalanie się nad życiem i umieraniem. Że biedny kochany Populek, może ktos go skrzywdził, nie winne zwierzatko zdychało samotnie, że nie będzie jej dane zobaczyć ludzkiego potomka blablabla ona była taka dobra i kochana, opiekowała się niechcianymi oseskami, broniła słabszych, a ktoś jej wyżarł oko...

reklama
Czy wybrałyście już moze swoja polozna srodowiskowa? Wczoraj bardzo pozytywnie sie zaskoczyłam położną ze swojej przychodni i szkoly rodzenia. Myslalam ze jak na NFZ to bedzie strata czasu, a tutaj przemila pani po biciu serca poznala plec malucha, powiedziala, ze ulozony jest poprzecznie, zmierzyla mi brzuch, zbadala piersi i pogadalysmy sobie o laktacji. Na razie bede do niej chodzic 1x w tygodniu a im blizej porodu tym czesciej, ale mega pozytywne wrazenie na mnie zrobila -takze polecam Wam wszystkim!

Do góry