reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Po godzinie - 180 i więcej, a po dwóch - powyżej 153 do 199. Także ten tego - jest Oki.

Swoją drogą moja morfologia jest falujaca. Nie ma tam dużo normy, jest albo wyżej albo niżej. Pytam gin o te krancowe, duże różnice. Powiedział, ze normy są dla ludzi normalnych, nie dla kobiet w ciąży. Więc normelne nie jesteśmy. Te skacząc leukocyty i neutrocyty to efekt rozrzedzania krwi, aby zakrzepicy nie było. Chyba mu wierze. Komuś trzeba :-)

Moj maz pracuje po 10 godzin i sie dziwi ze sie wkurzam, plus dojazd 35 km za krk. Ps nadal go nie ma. I tak, bd jak, samotna matka... On tez tego nie kuma. Mogli se gejami zostać! Mysmy z doktorka przez moim l4 ustalily ze zostawimy chłopów i same bd wychowywać dzieci, my se nie poradzimy!? Jakto tak nawet nianka sie nie sprzyda
No mój od jutra urlop zaczyna. Nawet się ucieszyłam jak wrócił xd pomimo że nie dostał ani jednego z 4 wymienionych przeze mnie słodyczy. Urobil mnie jajkiem z niespodzianką xd ale musial się odezwać o tym telefonie... no dopiero co po dwóch dniach ochlonelam. Stwierdzilam trudno jakoś to będzie xd... to musiał...

Po godzinie - 180 i więcej, a po dwóch - powyżej 153 do 199. Także ten tego - jest Oki.

Swoją drogą moja morfologia jest falujaca. Nie ma tam dużo normy, jest albo wyżej albo niżej. Pytam gin o te krancowe, duże różnice. Powiedział, ze normy są dla ludzi normalnych, nie dla kobiet w ciąży. Więc normelne nie jesteśmy. Te skacząc leukocyty i neutrocyty to efekt rozrzedzania krwi, aby zakrzepicy nie było. Chyba mu wierze. Komuś trzeba :-)

U mnie tak samo z morfologią. Ostatnimi wynikami byłam przerażona tyle na czerwono było zaznaczonych, ale lekarz mówił, że bardzo dobre, więc jak na razie się nie przejmuję.

Byłam w aptece heviran 200 jest tylko na receptę i dała mi hascovir control 25 tabletek 25zl [emoji35][emoji35][emoji35] i powiedziała ze to to samo. Gin mówił ze te też mogę co 4 godziny z przerwą na sen

Kupiłam Pieluchy dada w biedrze. Teraz w promocji są. I zamówiłam pościel na allegro. Brakuje mi tylko kosmetyków i dla mnie wkładek i majtow.

Dziewczyny, dzisiejszej nocy po położeniu się do łóżka strasznie zaczęło kłuć mnie serce, tak że nie mogłam się w ogóle ruszyć ani oddychać bez bólu przez dość długi czas. Czy u Was dzieje się coś podobnego? Bardzo mnie to martwi, ale dzisiaj jest wszystko normalnie. Wczoraj przeszłam bardzo dużo kilometrów, więc możliwe, że moje serce było trochę obciążone już wieczorem. Chciałam jechać do szpitala, ale przeszło i jak na razie jest spokój, jednak jak się to powtórzy to od razu jadę do szpitala, bo nie mam pojęcia o co chodzi z tym bólem. To jest taki jakby ciągły skurcz w sercu, który nie puszcza.

Dziewczyny, dzisiejszej nocy po położeniu się do łóżka strasznie zaczęło kłuć mnie serce, tak że nie mogłam się w ogóle ruszyć ani oddychać bez bólu przez dość długi czas. Czy u Was dzieje się coś podobnego? Bardzo mnie to martwi, ale dzisiaj jest wszystko normalnie. Wczoraj przeszłam bardzo dużo kilometrów, więc możliwe, że moje serce było trochę obciążone już wieczorem. Chciałam jechać do szpitala, ale przeszło i jak na razie jest spokój, jednak jak się to powtórzy to od razu jadę do szpitala, bo nie mam pojęcia o co chodzi z tym bólem. To jest taki jakby ciągły skurcz w sercu, który nie puszcza.
a może nerwoból od żołądka? teraz macica jest wysoko bo 6-7 cm już nad pępkiem. podobno ciężko odróżnić ból żołądka od zawalu. A promieniuje ten ból do lewego łokcia? Może dziecko jakiś nerw ugniata. Także na spokojnie, kontroluj sytuacje, a w razie czego jedź. Masz ciśnieniomierz? Teraz taka zmiana pogody.... spore obciazenie dla przeciazonego organizmu ciaza.

Moze to jakis nerwobol w klatce piersiowej? Tez tak mam czasami, a jak oddycham glebiej to bardziej boli... dlatego wtedy probuje oddychac delikatnie...i pomaga, mniej boli, ale nie jest to bol dlugo trwajacy, moze 5 min max. Moze ciut mniej.
Pierwszy raz masz taki bol?

reklama
Mi na patologii ciazy z bolami, w klp kazali od razu jechac na sor. Jeszcze nie miałam, mam, nadzieję ze tak pozostanie, ale skoro zwracali na to uwage osobiście bym pojechała
Nie ma sie co przejmować co tam powiedza. Ja sie nie raz zastanawiam bo jestem z branży i nie lubię testów ze musza wetac czy cos ale zycia mi czy dziecku nie zwroca. Sama na noce zapierdzielalam i zyje

Do góry