reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Celia - zeżre :biggrin2: apetyt mam jak kuń. I prawie 54 kg więc 7 kg na plusie.
Nie no, żartuję.
Ja kloca nie urodze. Chociaż tak myślę że jak przy pierwszym urodziłam przed terminem a drugie po i była różnica 600g to jak teraz na maksa się oszczedzam to. Może być różnie, jak u MartySX, 4 kg. Nie wypcham z siebie... :-( :(

reklama
Celia - zeżre :biggrin2: apetyt mam jak kuń. I prawie 54 kg więc 7 kg na plusie.
Nie no, żartuję.
Ja kloca nie urodze. Chociaż tak myślę że jak przy pierwszym urodziłam przed terminem a drugie po i była różnica 600g to jak teraz na maksa się oszczedzam to. Może być różnie, jak u MartySX, 4 kg. Nie wypcham z siebie... :-( :(
;p wypchasz toc to nie pierwsze ;p ja mam gorzej bo piczka nie wycwiczona w rozciaganiu bo szlam na latwizne i se chlopow z frankfurterkami bralam :D trafila mi sie krakowska sucha i od razu uznalam ze jest godzien zostac ojcem, a teraz mysle jak weszlo, to jakos wyjdzie. Już mi dzisiaj obiecał plemnika chlopca po nowym roku :D

Pierwszy poród to lęk przed nie znanym, natomiast każdy kolejny to lęk przed znanym - Paolo Coelio XD
Dobrze powiedziane. Tak właśnie się czuję, że wiem, że boli milion razy bardziej jak okres.
Przyswoiłam do wiadomości, że ma bardzo długo boleć i kiedyś się to skończy. A teraz liczę na szybki poród xP

Dziewczyny wiecie co dziwna sprawa z tymi badaniami. Zrobiłam prywatnie w diagnostyce i zapłaciłam za nie. I zrobiłam w luxmedzie ze skierowania (niby tez robi diagnostyka). Ta sama próbka moczu. No i teraz tak w jednym bakterie w drugim brak. Dzwonię do diagnostyki o co chodzi a oni do mnie ze to komputer sprawdza i mogą zajść pomyłki - trzeba powtórzyć badanie.
Ale miałam kiedyś z cytologia jaja za każdym razem w diagnostyce wychodziła mi najlepiej 3 grupa a z reguły 4. Poszłam do cytologa, który sam bada i powiedział ze on tam nic nie widzi i nie ma się do czego przyczepić. Lekki stan zapalny i przez to druga grupa.

Dziewczyny wiecie co dziwna sprawa z tymi badaniami. Zrobiłam prywatnie w diagnostyce i zapłaciłam za nie. I zrobiłam w luxmedzie ze skierowania (niby tez robi diagnostyka). Ta sama próbka moczu. No i teraz tak w jednym bakterie w drugim brak. Dzwonię do diagnostyki o co chodzi a oni do mnie ze to komputer sprawdza i mogą zajść pomyłki - trzeba powtórzyć badanie.
Ale miałam kiedyś z cytologia jaja za każdym razem w diagnostyce wychodziła mi najlepiej 3 grupa a z reguły 4. Poszłam do cytologa, który sam bada i powiedział ze on tam nic nie widzi i nie ma się do czego przyczepić. Lekki stan zapalny i przez to druga grupa.
Niczemu nie można zawierzyć na 100%. Tak jak z moim rezonansem. U mnie na NFZ nic w głowie nie mam 2x prywatnie w wawie w luxmed torbiel 4x6 mm.

O tym też słyszałam. Ja mam porównanie między dwoma laboratoriami. Nie dawałam co prawda dwóch próbek w ten sam dzień, ale wyniki odbiegają nawet normami. Na zawał bym zeszła z 4 grupą.

Dobrze powiedziane. Tak właśnie się czuję, że wiem, że boli milion razy bardziej jak okres.
Przyswoiłam do wiadomości, że ma bardzo długo boleć i kiedyś się to skończy. A teraz liczę na szybki poród xP
Nie wiem jak boli okres xd ja mam napad migreny a potem z tylka leci krew. Jak mi przyjdzie mieć migrene podczas porodu to od razu dzwonię po grabarza. O i czasem boli mnie w krzyżu jakby nerki w połowie cyklu.

reklama
:o :o :o
O tym też słyszałam. Ja mam porównanie między dwoma laboratoriami. Nie dawałam co prawda dwóch próbek w ten sam dzień, ale wyniki odbiegają nawet normami. Na zawał bym zeszła z 4 grupą.
Mi raz uplawy szły różowe i wyszła nadzerka grupa II to ja już swierdzilam, że umrę na raka, a gdzie gr 4

Do góry