To wyplaca firma i odlicza od skladek
Fakt, to duży obiekt :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fakt, to duży obiekt :-)
Napisałam to właśnie na poprzedniej stronie...niestety trzeba czekać aż pracodawca prześle druk chyba Z-3, bez tego kasy nie zobaczymy. I gorsze jest to, że przy każdym pojedynczym zwolnieniu pracodawca musi ten druk wysyłać. Czyli jeśli np. L4 jest na miesiąc to co miesiąc aż do porodu.Już wszystko wiem
Ale się wkur... wilam na masksa trzymajcie mnie..... Dzwoniłam. Do zusu i uwaga oni nic nie mają tylko l4. Oprócz tego pracodawca musi wysłać jakiś druk i oni go nie mają. Dzwoniłam. Do szefostwa ma o 10 dzwonić do księgowej i uwaga od momentu wpłynięcia maja 30 dni na wypłatę to przepraszam bardzo za co mam żyć? Kasę dostanę o ile doślę pod koniec września czyli 2 miesiące bez kasy