reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Akcja z bocianem jest jak najbardziej słuszna. Przyleci na wiosnę jak ogarnie młode. Od biedy będą już miały parę miesiecy. W kapuscie podobno mnie znaleźli...heh.
W ogóle to czasem nie wierze ze będę miała trzecie dziecko. Yyy. To już podpada pod jakieś zaburzenie psychiczne

Akcja z bocianem jest jak najbardziej słuszna. Przyleci na wiosnę jak ogarnie młode. Od biedy będą już miały parę miesiecy. W kapuscie podobno mnie znaleźli...heh.
W ogóle to czasem nie wierze ze będę miała trzecie dziecko. Yyy. To już podpada pod jakieś zaburzenie psychiczne
Ooo gratuluję. Ja też planuje do trzech o ile po pierwszym nie przerazi mnie rodzicielstwo. Na pewno drugą ciążę przejdę lżej psychicznie :)

Dziewczyny mam pytanko. Na pępkiem tak jakby pod skóra pojawiła mi się taka wypukłość. Ogólnie mnie to nie boli. Tylko jak to zaczynam dotykać to trochę pobolewa. Poczytałam w internecie i to co udało mi wyszukać to to ze moze to być przepuklina ciążowa. W środę mam lekarza i oczywiście z nim to skonsultuje, ale czy może któraś z Was miała coś takiego w tej lub poprzedniej ciąży ? Nie ukrywam ze trochę się przestraszyłam
Ja tak mam. Miałam w pierwszej ciąży i w drugiej. Ale się tym nie przejmuje. Nie ko sultowalam tego. Po prostu wydaje mi się że brzuch rośnie i pępek zostaje wypchniety. Po pierwszej ciąży wróciło wszystko do normy.

Yhyym hehehehe
Ale było bardziej "skomplikowane". Po krotce:
9mcy starań monitow testów lekow lekarze i nic... odpuscilam za duzo jednak pracy. Nie dam rady. Czekam na @
Wielkanoc. Wyjazd na ryby nad jeziorko. Domek w pierwszej linii. I duuuże pole i las.
Przycikał zajaczek. Przyleciał bociek. Wieczorem kielonek pod grila.. zygzakiem te 10metrow do domku szłam [emoji23][emoji23][emoji23] bo ja niepijąca.
W domku kominek rozpalony... ciepło. Rano... ból glowy, poździerane kolana.. i głupkowaty uśmiech męza [emoji23][emoji23][emoji23] beke miał ze mnie długooo. Z kacem z tydzien walczyłam. Test zrobilam 2 tygodnie po terminowej @. Bo o niej nawet zapomniałam. I tadaaaam

Bocian przy zapłodnieniu??? Wyobraznia mi się uruchomiła. Łąka, powiadasz.... :-)))

Z kazdym rokiem bedziesz to odwlekac. Prawda taka ze bardzo chcesz.. ale patrzac na to coś latające po domu odechciewa Ci sie. Wiec ja.. czekałam z roznych przyczyn - 20 lat na kolejne.
Teraz chce co najmniej dwojke. I jedno za drugim, żebym sie znowu nie zniechecila hahahaha
Ooo gratuluję. Ja też planuje do trzech o ile po pierwszym nie przerazi mnie rodzicielstwo. Na pewno drugą ciążę przejdę lżej psychicznie :)

Z kazdym rokiem bedziesz to odwlekac. Prawda taka ze bardzo chcesz.. ale patrzac na to coś latające po domu odechciewa Ci sie. Wiec ja.. czekałam z roznych przyczyn - 20 lat na kolejne.
Teraz chce co najmniej dwojke. I jedno za drugim, żebym sie znowu nie zniechecila hahahaha
Też myślę o jednym za drugim. Ja pierwsze odwlekałam latami, ale a to studia, a to brak stabilności zawodowej, a to chłopy teraz takie, że ja pierdziele.

reklama
Ja mam nowy lepszy model. Niby już po gwarancji bo 8 lat, ale sie sprawdza, dalej na chodzie, nie pije, mało pali- prawie jak nówka.
Ja w sumie odwlekałam dziecko przez ... dziecko. Rozpieszczona, zakazała mi dzidzi z nowym mezem pomimo ze akceptowała go i lepiej sie dogadywali. Jednym slowem szantaz. A teraz ona na swoim, mnie ma w... ehh i tyle ją widziałam
Też myślę o jednym za drugim. Ja pierwsze odwlekałam latami, ale a to studia, a to brak stabilności zawodowej, a to chłopy teraz takie, że ja pierdziele.

Do góry